Ce soluții oferă Tonimer Lab pentru problema nasului înfundat la bebeluși și copii?

Bolile tractului respirator superior ce se manifestă cu secreții abundente pot pune adevărate probleme părinților, dar și stării de bine a micuților afectați de infecțiile virale. Este un fapt confirmat că micuții care frecventează creșele și grădinițele se luptă frecvent cu problema secrețiilor nazale cauzate de răceli sau alergii. Un nas cu mucoasa inflamată la copii nu reprezintă o boală gravă, însă poate fi foarte supărător. Micuții ce suferă din pricina nasului înfundat nu se pot odihni, nu își pot desfășura activitățile confortabil și sunt agitaţi.

Ce  metode eficiente există pentru a scăpa problema nasului înfundat la copii?

Există numeroase produse disponibile pe piață pentru combaterea unui nas înfundat  la bebeluși și copii. Acestea presupun includerea de picături și spray-uri nazale sau includerea de medicamente orale, la nevoie și cu recomandarea medicului specialist. Aceste măsuri sunt recomandate de obicei când nasul înfundat este o consecință a unei răceli virale sau infecții bacteriene ori a unei rinite alergice persistente. Ce se recomandă când cauza nasului înfundat nu este un agent microbian sau alergic? În această situație, sunt utile soluții de apă de mare pentru nas, așa cum sunt cele produse de Tonimer Lab Hypertonic.

Tonimer este brandul numărul unu în Europa și Italia atunci când vine vorba despre produse inovatoare, 100% naturale, ce sunt eficiente încă din prima zi a bebelușului și nu are nici o reacție adversă, chiar și în cazul sarcinii și alăptării.

În gama de produse Tonimer pot fi descoperite produse isotonice și hipertonice. Ce înseamnă? Fiecare dintre aceste soluții funcționează diferit pentru ca au  concentrații distincte de clorură de sodiu. 

Când ar trebui utilizată o soluție isotonică și când poate fi utilă o soluție hipertonică pentru nasul înfundat al copilului?

O soluție hipertonică de apă de mare este utilizată în cursul infecțiilor nazale avansate, când nasul care curge persistent iar secrețiile devin vascoase și greu de eliminat. Soluția hipertonică de apă de mare va curăța eficient orice nas înfundat copii, eliberând căile nazale, permițând micuților să respire normal. Este utilă atât în ​​nasul care curge din cauza răcelilor, dar funcționează bine și când apar complicații: inflamație sinusuri, după diferite intervenții chirurgicale la nas și sinusuri. 

Soluția Tonimer Lab Hypertonic de apă de mare este, așadar, un adjuvant perfect pentru remedierea infecțiilor tractului respirator, dar și un sprijin eficient după intervenția chirurgicală. De asemenea, merită recomandat și persoanelor care, din cauza scurgerilor nazale frecvente și recurente, folosesc în exces picăturile nazale sau alte produse ce ar putea afecta sănătatea mucoasei nazale.

Este potrivită o soluție isotonică pentru nas înfundat bebeluși?

Soluția isotonică de apă de mare, datorită faptului că este blândă și  delicată, este recomandată pentru îngrijirea oricărui nas înfundat copii

Produsul Isotonic va ajuta la menținerea igienei zilnice în cazul bebelușilor și a copiilor mici, dar şi la îngrijirea căilor respiratorii superioare în caz de boală. Favorizează fluidificarea secrețiilor, fapt ce permite extragerea rapidă a acestora. 

În plus, soluția isotonică de apă de mare este un preparat excelent pentru igiena nazală zilnică, atât la copii, cât și la adulți. Funcționează excelent la toate grupele de vârstă, ca produs care ajută la hidratarea și curățarea nasului.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!