Ce ochelari de soare se poartă în 2022: 9 tendințe

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 ianuarie 2022, 11:08

Actualizează-ți simplu și eficient look-ul cu unul dintre modelele de ochelari de soare la modă în 2022. Inspiră-te din cele nouă tendințe prezentate în articol și alege ramele potrivite fizionomiei și preferințelor tale, cu care să faci senzație în zilele însorite din acest an. 

Trenduri pentru ochelari de soare în 2022

Moda ochelarilor de soare în 2022 este caracterizată prin diversitate: rame vintage cu forme moderne, de tip statement sau minimaliste, supradimensionate sau discrete. Achiziționează perechea perfectă pentru tine din gama variată de ochelari de soare disponibilă pe lensa.ro și bucură-te de ea cu fiecare ocazie. 

  1. Rame de ochelari Cat-eye

Ochelarii de soare Cat-eye sunt mereu în trenduri. Conturează feminitatea trăsăturilor tale și evidențiază o personalitatea puternică. Pentru persoanele cu linii ale feței rotunjite sunt ideale formele geometrice, în timp ce o pereche cu rame curbate completează un chip cu unghiuri bine definite. 

  1. Rame de ochelari Aviator

Atât ochelarii de tip Aviator cu rame din acetat, cât și cele metalice sunt în trenduri în acest an. Formele sunt moderne și creative, cu detalii care combină stilul retro și tendințele actuale, cum ar fi puntea nazală dublă.

  1. Rame de ochelari Clubmaster

Ramele vintage Clubmaster sunt încă preferate pentru mediul profesional și modelele disponibile în 2022 îți dau un aer freș. Alege ochelari de soare de tip semi-ramă cu o formă rectangulară sau supradimensionate, din metal auriu.

  1. Rame de ochelari geometrice

Fie că preferi ramele rotunde, fie că vrei să experimentezi cu modele hexagonale sau îndrăznețe, cu unghiuri clare, cu siguranță perechea aleasă de tine este în tendințe. De asemenea, poți opta pentru ochelari de soare Cat-eye, Aviator sau Clubmaster cu forme geometrice.

  1. Rame de ochelari supradimensionate

Ochelarii de soare statement sunt în vogă și în acest an. Găsește un model care să se potrivească tipului tău de față și optează pentru varianta supradimensionată. Poartă ramele oversized, inspirate din stilul retro, cu atitudine și lejeritate. 

  1. Rame de ochelari cu model carapace de țestoasă

Modelele „tortoise shell” (carapace de broască țestoasă) fac furori și în 2022, mai ales dacă sunt combinate cu formele Cat-eye, Aviator și Clubmaster sau cu ramele groase din acetați și cu cele supradimensionate. 

  1. Rame de ochelari subțiri, metalice

Dacă preferi un stil minimalist, ramele subțiri și metalice sunt perfecte pentru tine. Acestea sunt discrete și sunt potrivite pentru mediile academice și profesionale. Printre modele în tendințe sunt ochelarii de soare înguști, de tip Cat-eye și cei Aviator cu punte nazală dublă, cu forme geometrice

  1. Rame de ochelari groase

Potrivite pentru a atrage atenția asupra ta, ramele de ochelari groase pot avea o mulțime de forme. Alege culori vii sau o combinație îndrăzneață de nuanțe. De asemenea, ochelarii de soare cu rame groase pot avea modelul carapace de țestoasă. 

  1. Rame de ochelari transparente

În plus, ramele supradimensionate sau cele cu ramă groasă din acetați pot fi transparente sau translucide, cu nuanțe discrete. Acest tip de ochelari de soare oferă un look actual și cool. 

Nu uita că principalul rol al ochelarilor de soare este protecția împotriva razelor ultraviolete. Alege o ramă care să fie în tendințe, însă ai grijă să se potrivească tipului tău de față și să aibă un grad de protecție ridicat.

Sursa foto: unsplash.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!