Ce este oboseala cronică și ce trebuie să faci pentru a nu recidiva

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 13:12

Foarte mulți oameni au lucrat în pandemie de acasă. Acest lucru a creat un stil de viață și mai sedentar decât până acum. Lucru care nu poate duce decât la apariția unor noi probleme de sănătate sau agravarea celor deja existente.

Oboseala cronică apare atunci când corpul se simte obosit și extenuat rapid. Dacă simți că ești obosit intens deși doar ce te-ai trezit din somn, atunci e posibil să suferi de oboseală cronică. Această afecțiune afectează activitățile zilnice. De regulă, apare ca o reacție a organismului la stimuli unor factori externi sau interni. Este bine să ții lucrurile sub control pentru a nu se agrava.

Ce trebuie să faci atunci când ai astfel de simptome?

În funcție de tipul de oboseală, dacă e recentă sau de peste 6 luni, este bine să iei legătura cu un medic de specialitate. Cauzele sunt diverse, de la cauze psihplogice, până la probleme de sănătate mai grave precum  bolile endocrine, infecții, anemii severe, tulburări de somn, etc.

Medicul poate pune un diagnostic clar în funcție de simptomele care apar. Principalele simptome ale unei oboseli cronice pot fi:

 • Durere în gât
 • Durere musculară
 • Dureri de cap
 • Lipsa unui somn odihnitor
 • Stare generală precară după mai mult efort
 • Probleme de concentrare

După verificări atente, medicul va propune cele mai bune soluții pentru ameliorarea acestor simptome. Unul din opțiunile benefice asupra organismului este Lyprinol. Acest complex unic oferă echilibrul necesar acizilor grași în membrana celulară și poate preveni inflamațiile. De asemenea, are numeroase proprietăți desăvârșite și ajută la îmbunătățirea calității vieții. 

Lyprinol este un produs recomandat pentru o gamă largă de probleme ale organismului precum:

 • Inflamații cronice
 • Probleme de imunitate
 • Probleme digestive, respiratorii sau circulatorii
 • Oboseală cronică
 • Leziuni superficiale

Unul din principalele caracteristici ce diferențiază acest produs față de alte opțiuni de pe piață, este reprezentat de compoziția care conține ulei de scoică verde. Sursele bogate în Omega3 au rol important în buna funcționare a corpului.

E bine să te documentezi corect înainte de a urma un tratament. Produsele adjuvante și naturiste pot avea beneficii asupra organismului fără să îi dăuneze. Cel mai important lucru este să previi, decât să vindeci. Așa că fă o vizită la doctor și verifică să fii sigur că ești în regulă. În cazul unor afecțiuni ale organismului, un produs naturist poate fi un remediu excelent ce te va repune pe picioare și îți vei recăpăta energia de altădată. Verifică mereu opțiunile pe care le ai la dispoziție.Mai multe detalii pe https://epret.ro

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!