Care sunt cele mai distractive jocuri de societate pentru cupluri?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 09:44

Viața în doi este mult mai frumoasă atunci când petreceți timpul liber împreună, cu diferite activități recreative. Ieșiți în oraș la un film sau la o piesă de teatru, cinați într-un restaurant romantic, mergeți la patinoar sau pur și simplu la o plimbare în parc. Iar pentru zilele de weekend în care vreți să stați acasă, îți prezentăm cele mai amuzante jocuri de societate în doi de la Gameology, pentru super distracție:

Bătălia cuplurilor 

Așa cum îi spune și numele, în acest board game îți provoci partenerul într-o înfruntare de cuplu. Este un exercițiu amuzant și te va surprinde plăcut prin grafica lui veselă, cu ilustrații și caricaturi.

Citiți amândoi cu atenție cartonașele și îndepliniți sarcinile scrise pe ele, vă veți distra și în același timp veți concura unul împotriva celuilalt. Pentru fiecare misiune îndeplinită corect, vei primi jetoane Cupidon. De asemenea, dacă îți ajuți partenerul vei fi răsplătită cu jetoane. Seriile de cartonașe au nume sugestive: „Cât de bine ne cunoaștem”, „Ne gândim la același lucru?”, „Despre ce crezi că vorbesc?”, „Ghicește ce desenez”. Încercați în doi acest joc și veți transforma o seară obișnuită într-o adevărată stagiune de stand-up comedy.

Jocuri în Dragoste 

Încearcă un joc de societate pentru tine și jumătatea ta, ca să vedeți cât de bine vă cunoașteți și cum stați cu simțul umorului. Veți fi surprinși cu întrebări capcană, teste de atenție și alte probe vesele, iar ritmul rapid al jocului contribuie și el la o seară de distracție totală.

Fiecare dintre voi are o tablă pe care scrie răspunsurile contratimp, așa că Jocuri în Dragoste este ca o școală de cuplu, unde învățați să vă distrați împreună și să vă amuzați pe seama micilor erori care apar când vorbiți unul despre celălalt.

Shit Happens: 50 Shades of Shit

Unul dintre cele mai distractive jocuri pentru cupluri, 50 Shades of Shit este o variantă a faimosului joc de petrecere Shit Happens, adaptată special pentru viața în doi, cu toate incidentele ce pot să apară “în amor și-n dormitor”. 

Regulile de joc sunt aceleași ca la orice boardgame din seria Shit Happens: cartonașele conțin situații stânjenitoare de cuplu, alături de estimarea gravității lor. Câștigi dacă ghicești indicele scris pe carton, de la 1, care înseamnă neplăcut, până la 100, care este un dezastru total în viața intimă.

Veți râde în hohote la fiecare rundă, iar învingătorul se poate considera la fel de norocos sau ghinionist ca și cel care a pierdut. De fapt amândoi câștigați ore de amuzament și bună dispoziție. 

Nume de Cod Duet

Acest joc este varianta de cuplu a celebrului board game Codenames. Fiecare dintre voi are o echipă de spioni pe care o coordonează într-o misiune secretă pe tabla de joc. Trebuie să folosești indicii, parole, strategii și capcane pentru a reuși să-ți îndeplinești misiunea înaintea adversarului.

Agenții tăi secreți vor fi vânați de cei ai inamicului, iar tu și jumătatea ta vă veți simți ca-n filmele cu James Bond. Pentru câteva ore, atmosfera din living va fi plină de suspans, iar distracția va fi la cote maxime.

Alege jocurile favorite dintre aceste propuneri de board games pentru cupluri și creează momente inedite, care să vă destindă și să vă amuze.

Sursa foto: pexels.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!