Brunch-ul, o experiență socială completă

De Unica.ro, pe

Brunch-ul reprezintă mai mult decât o simplă masă sau un trend creat de Millennials și preluat de Generația Z; reprezintă o adevărată experiență socială.

Expansiunea social media și a platformelor online a creat premizele optime și mediile propice ca nativii digitali să-și poată împărtăși opiniile și experiențele, să creeze conținut relevant și să construiască, astfel, comunități de urmăritori. Astfel, au apărut adevărate mișcări și provocări populare în mediul online, la care din ce în ce mai mulți utilizatori aderă. De la Mannequin Challenge, unde li se cere participanților să stea nemișcați în timp ce altcineva din grup filmează scena, la provocarea de a sta în planșă în locuri atipice, astfel de inițiative se viralizează rapid și strâng numeroși adepți.

Poate că de la brunch nu a pornit o mișcare propriu-zisă care să se viralizeze, dar acest concept a câștigat multă popularitate în ultimii ani. La o simplă căutare pe Instagram, rezultă peste 32 de milioane de postări care folosesc eticheta #brunch.

Ați văzut, cu siguranță, persoane care laudă uimitorul Avocado Toast sau postează imagini îmbietoare cu ouă poșate ori clătite americane asezonate cu ricotta și o delicioasă dulceață.

Nu doar calitatea nutritivă, ci și cea estetică a produselor servite la brunch au câștigat atenția publicului care caută experiențe sociale premium, ce pot fi ușor imortalizate și împărtășite în mediul online. În plus, s-a dovedit că cei care fac poze cu experiențele lor pozitive de la diverse evenimente sunt mai fericiți, așa că nu putem decât să ne bucurăm când vedem astfel de postări.

În ultimele luni, un nou local și-a făcut apariția în peisajul bucureștean și a dobândit rapid vizibilitate in Social Media, în principal datorită multitudinii de cocktailuri inedite, care nu sunt doar gustoase, ci și foarte aspectuoase, numai bune de captat într-o fotografie cool. Numele sugestiv ne poate duce cu gândul la un singur lucru: locul este divin.

The Saint 139 a fost deschis în inima capitalei, într-o zonă boemă, cu multă istorie, la parterul unei clădiri superbe de pe Calea Victoriei. Deși a fost conceput ca un cocktail bar, meniul diversificat și rețetele rafinate îl fac o alegere potrivită pentru orice ocazie și moment al zilei. Fie că îți dorești un brunch cu familia într-o duminică leneșă sau să petreci o seară de distracție în care să încerci cocktailuri speciale cu prietenii, aici vei găsi mixul perfect de “ingrediente” pentru o experiență reușită.

Cum a ajuns brunch-ul să fie o experiență atât de râvnită?

Dacă privim dincolo de această masă demnă de Instagram, vom vedea ca este ceva mult mai profund decât un simplu trend trecător. Brunch-ul este un catalizator social și o modalitate de conectare, care facilitează arta conversației și oferă un sentiment mai profund de apartenență și conexiune.

Cu toate că este mai popular în rândul tinerilor, brunch-ul este totuși multigenerațional. Este o experiență pe care vechea generație o poate împărtăși cu generația tânără. Nu există o tehnologie de ultimă oră care să fie folosită pentru a savura o cafea, o omletă ori o porție de clătite, dar mâncarea este atemporală și reprezintă un element comun pentru noi toți. Cu toții avem nevoie de mâncare de calitate și căutăm conexiune umană, iar brunch-ul este prilejul ideal de a le îmbina pe ambele.

Nu există reguli prestabilite cu privire la ceea ce ar trebui să fie sau nu în meniul de brunch, dar pentru că acesta este o combinație a două mese, orice fel de mâncare potrivit atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz poate fi servit. Mai mult, în afară de cafea sau suc de portocale, brunch-ul poate fi însoțit de o varietate de cocktailuri, printre care Bloody Mary, Mimosa, Margarita și lista poate continua.

Dacă sunteți în căutarea unui loc modern, cu feluri de mâncare delicioase pentru brunch (și nu numai) și cocktailuri pe măsură, The Saint 139 este alegerea perfectă.

Cu un concept inovativ, unde mâncarea este recomandată în funcție de cocktail, nu invers, așa cum suntem obișnuiți, localul se diferențiază nu doar prin ambianța plăcută, ci și prin calitatea de excepție a preparatelor. De la aperitive, până la desert, felurile de mâncare sunt rafinate și moderne.

În meniul pentru mic dejun sau brunch veți regăsi: omletă cu trufe, felurite tipuri de toast cu avocado, hummus, guacamole sau piure de mazăre, granola, clătite americane cu sirop de arțar și fructe, shakshuka orientală, dar puteți alege și dintr-o multitudine de antreuri delicioase, precum: caracatiță la grătar, Halloumi grecesc, conopidă gratinată sau castraveți murați pane pregătiți după o rețetă unică.

Nu puteau să lipsească nici felurile principale, printre care se numără: vită Black Angus, burgeri suculenți de pui sau vită și salate sănătoase cu Kale sau Quinoa.

Cum niciodată nu e prea devreme sau prea târziu pentru savoarea unui cocktail, The Saint 139 oferă o selecție de peste 40 de rețete, fiecare cu propria recomandare de preparat culinar, astfel încât să se potențeze reciproc pentru o experiență gastronomică aparte.

Când vine vorba despre calitate, putem spune că aici nu se face rabat. Nici în privința băuturilor și a ingredientelor, nici în ceea ce privește decorul, vesela și celelalte mici detalii care fac diferența. Dacă meniul nu este un motiv suficient de puternic pentru tine pentru a face o vizită la The Saint 139, cu siguranță decorul și întregul ambient te vor convinge să vii aici (și să revii) cu prima ocazie!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!