Arctic, o nouă campanie axată pe sustenabilitate: „Mâncarea de la producătorii locali merită electrocasnicele încorporabile Arctic”

Ultimul update Marți, 20 decembrie 2022, 17:22

Vrei să duci un stil de viață sustenabil, cu respect pentru oameni și mediul înconjurător? Arctic vine în sprijinul tău! Liderul pieței de electrocasnice din România lansează o nouă campanie axată pe un stil de viață sustenabil, prin care încurajează alegerea ingredientelor locale care se pot transforma în preparate delicioase și sănătoase cu ajutorul electrocasnicelor de gătit încorporabile Arctic. 

Campania se desfășoară sub sloganul „Mâncarea de la producătorii locali merită electrocasnicele încorporabile Arctic”, prin care compania subliniază încă o dată importanța modelelor de consum responsabil.

De ce să alegi alimente de sezon de la producătorii locali? E simplu!  Pentru că înseamnă lanțuri scurte de aprovizionare, mai puțină poluare, dar și beneficii pentru sănătate și comunitate. Electrocasnicele încorporabile Arctic sunt partenerul perfect pentru a pune în valoare gustul și calitățile nutritive ale ingredientelor locale. 

În cadrul campaniei sunt prezentate produsele și principalele tehnologii – gătirea asistată cu abur pentru cuptor și inducția pentru plita încorporabilă. 

Ce trebuie să știi? Cu ajutorul funcției de gătire asistată cu abur preparatele vor fi mai savuroase, fără a fi fade sau uscate. Prin adăugarea apei în rezervorul special din panoul de control al cuptorului se va forma abur în timpul procesului de gătire, iar mâncarea va fi rumenită la exterior și suculentă la interior. 

Plita încorporabilă folosește tehnologia de încălzire prin inducție fiind astfel mai rapidă, eficientă și ușor de utilizat. Tehnologia de inducție recunoaște inteligent mărimea vaselor de gătit și permite o preparare mai rapidă a alimentelor.„Mâncarea de la producătorii locali merită electrocasnicele încorporabile Arctic” este cea de-a doua campanie pe tema sustenabilității ce atrage atenția asupra nevoii de a ne adapta stilul de viață pentru a minimiza daunele asupra mediului, care a fost dezvoltată de companie în acest an.

În luna aprilie, Arctic a lansat Forgotten, prin care a urmărit să îi inspire pe români să își redescopere hainele din garderobă. Campania, gândită ca un răspuns la problema supraconsumului de textile, s-a aflat pe shortlist la Cannes Lions, la secțiunea Media, Excellence in Media – Use of Integrated Media.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!