Apel adresat tuturor artiștilor: acum puteți avea proiectele afișate pe cea mai înalta clădire din lume

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 noiembrie 2020, 11:42

30Doriți să vă vedeți opera de artă luminând pe cea mai înaltă clădire din lume? Răspundeți apelului echipei de la Burj Khalifa pentru a obține o șansă de a avea opera de artă afișată pentru toată lumea. 

Ești un designer sau artist căruia i-ar plăcea să-și vadă propria lucrare pe cel mai mare ecran din lume? Ei bine, Burj Khalifa – Emaar tocmai a anunțat o inițiativă interesantă, care va permite designerilor și artiștilor din întreaga lume să-și prezinte operele lor de artă pentru proiecție pe Burj Khalifa!

Burj Khalifa Open Call va permite atât artiștilor inspirați, cât și celor aspiranți să ia parte la un concurs care le va oferi posibilitatea de a-și prezenta operele de artă și a participa la show-ul record de lumini cu LED-uri de pe Burj Khalifa.

Timp de o lună, săptămânal, va fi ales un câștigător a cărui operă de artă va fi afișată pe 109,252 de metri pătrați pe Burj Khalifa. 

Regulile sunt simple. Persoane sau grupuri de persoane, atât din Emiratele Arabe Unite, cât și la nivel internațional, sunt invitate să își prezinte desenele sau modelele de cartografiere 3D. 

Înregistrați-vă detaliile și încărcați-vă opera de arta aici: https://www.burjkhalifa.ae/en/open-call/  , artanddesign@burjkhalifa.ae 

Artiștii pot descărca manualul și toate specificațiile de pe website-ul official: https://www.burjkhalifa.ae/en/open-call/

În plus, nu uitați să dati share operei de artă și online cu tag-ul @BurjKhalifa pentru o șansă de a fi repostat! Apoi, un câștigător pe săptămână va fi ales pentru a avea opera de artă imortalizată pe structura cea mai emblematică din Dubai.

Cea mai înaltă clădire din lume devine o pânză digitală pentru talent, deoarece Burj Khalifa Open Call își propune să inspire designeri, artiști și artiști de cartografie 3D să-și prezinte munca pentru o oportunitate unică în viață de a captiva lumea.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina oficială de Instagram Burj Khalifa (@burjkhalifa) • Instagram photos and videos 

Apel adresat tuturor artiștilor: acum puteți avea proiectele afișate pe cea mai înalta clădire din lume

Despre Burj Khalifa 

Descris ca fiind “Un oraș Vertical” și „O minune vie”, Burj Khalifa, dezvoltat de Emaar Properties PJSC din Dubai, mai este descris și ca o „clădire iconică globală” de către Consiliul pentru Clădiri Înalte & Habitat Urban.

Ridicându-se grațios din deșert, Burj Khalifa onorează orașul cu uniunea sa extraordinară de artă, inginerie și măiestrie meticuloasă. La 828 de metri, Burj Khalifa are 160 de niveluri locuibile, cele mai multe dintre toate clădirile din lume. Turnul a fost inaugurat pe 4 ianuarie 2010, pentru a coincide cu cea de-a patra aniversare a Șeicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum în calitate de conducător al Dubaiului.

Cu o suprafață totală construită de 5,67 milioane de metri pătrați, Burj Khalifa dispune de 1,85 milioane de metri pătrați de spațiu rezidențial și peste 300.000 de metri pătrați de spațiu de birouri de prim. Aceasta se adaugă zonei ocupate de Armani Hotel Dubai și Armani Residences.

Turnul oferă facilități de agrement de lux, inclusiv patru piscine, cu excepția piscinei din hotel, saloane pentru proprietarii de case și proprietarii de birouri, facilități de sănătate și wellness, o punte de observație publică și At.mosphere, cel mai înalt restaurant din lume.