Ametistul – piatra celor născuți în februarie

Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț și ce mod mai bun de a-i arăta persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră decât cu o frumoasă bijuterie cu ametist. Piatra ametist nu este cunoscută doar pentru proprietățile sale calmante și liniștitoare, ci se spune că reprezintă dragostea și angajamentul. Acest lucru transformă ametistul în cadoul perfect pentru jumătatea ta semnificativă sau poate chiar un cadou pentru tine, în semn de recunoștință pentru dragostea din viața ta.

Accent Bijuterii, brandul de bijuterii care aduce eleganță și semnificație stilului dumneavoastră, vă prezintă colecția de bijuterii unicat din argint cu pietre semiprețioase de ametist. Colecția este concepută pentru cei care apreciază înțelepciunea, calmul și grația și vor să le exprime prin accesoriile pe care le poartă.

Ametistul este piatra lunii februarie și piatra oficială a celor născuți în această lună. Conform astrologiei, ametistul este asociat cu trăsăturile de claritate mentală și stabilitate emoțională, făcându-l o alegere populară pentru cei născuți în luna februarie. Este, de asemenea cunoscut pentru proprietățile sale calmante și liniștitoare, ceea ce îl face piatra perfectă pentru a ajuta la promovarea păcii interioare și a liniștii. De asemenea, se crede că sporește înțelepciunea, încrederea și înțelegerea, ceea ce îl face să fie accesoriul ideal pentru oricine dorește să adauge o notă de spiritualitate look-ului său.

Ametistul - piatra celor născuți în februarie

Ametistul este o piatră tradiţională de ziua Sfântului Valentin, bucurându-se de mult timp de asocierea cu Valentine’s Day. Se spune că Sfântul Valentin purta un inel cu ametist sculptat cu imaginea lui Cupidon, zeul Dragostei.

Bijuteriile ar trebui să fie mai mult decât un simplu accesoriu, ci o extensie a personalității dumneavoastră. De aceea, Accent Bijuterii a conceput colecția de bijuterii cu pietre semiprețioase de ametist pentru a fi versatilă și adaptabilă la orice gust. De la piese îndrăznețe, voluminoase, la modele delicate, minimaliste, există ceva pentru fiecare în colecțiile brandului.

Ametistul - piatra celor născuți în februarie

Fiecare piesă din colecția Accent este unică, ceea ce le face să fie accesoriile perfecte pentru cei care apreciază individualitatea și stilul unic. Fie că sunteți în căutarea unei piese care să fie purtată la un eveniment special sau a unui accesoriu subtil pentru a adăuga o notă de personalitate ținutelor dumneavoastră de zi cu zi, Accent are o piesă pentru fiecare dintre voi.

Bijuteriile Accent nu sunt doar la modă și unice, ci sunt și accesibile fiind alegerea perfectă pentru oricine dorește să își reînnoiască colecția de bijuterii. Astfel, puteți construi o colecție de bijuterii unicat care să vă reflecte cu adevărat stilul unic.

Ametistul - piatra celor născuți în februarie

Pe lângă colecția de bijuterii din argint ornate cu ametist, brandul oferă și o gamă de alte accesorii cu pietre naturale sau fără, inclusiv cercei, brățări și coliere. Fiecare piesă este realizată de către bijutieri calificați, care au grijă ca fiecare piesă să fie realizată la cea mai înaltă calitate și care să dureze în timp. Accent oferă garanție pe viață la bijuterii, așa că puteți cumpăra cu încredere! Dacă se întâmplă ceva cu bijuteria dumneavoastră, marca Accent, o puteți aduce oricând în Galeria Accent, de pe str. D.I. Mendeleev nr. 26, București unde veți beneficia de servicii de mentenanță gratuite.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!