Alege stilul office în acest sezon! Descoperă 5 reguli pentru a purta corect ghete la birou

De Unica.ro, pe

Pot purta ghete la birou? Aceasta este întrebarea pe care orice femeie și-o pune la fiecare început de iarnă. Deși se poate credea că poți purta o pereche de ghete doar în weekend sau în afara programului, descoperă că, în realitate, ele pot fi purtate cu succes și cu ținute office. Astfel poți să fii profesionistă și să obții un look atemporal potrivit pentru sezonul toamnă iarnă. Există mai multe modele din care poți alege, iar dacă vrei să descoperi  care sunt și cum le poți purta la birou, citește în continuare acest articol.

Iată care sunt regulile de care să ții cont pentru a arăta impecabil la birou

Alege ghete clasice

Există o regulă generală care se aplică în funcție de cât de conservator este locul tău de muncă. Astfel, dacă mediul în care lucrezi cere să ai o ținută formală, atunci alege ghete clasice cu vârf rotund din piele ecologică. Ele sunt comode și pot fi purtate cu ușurință în orice moment al zilei.

Calitatea materialului

Calitatea contează, mai ales în zona de business unde ținutele vorbesc despre cât de serioasă și profesionistă ești. Poți alege ghete din piele ecologică, fiindcă te vor face să fii remarcată datorită materialului elegant. Există multe modele de ghete de damă de la Adona din care poți alege, în funcție de preferințele tale. Nu uita să acorzi atenție sporită mărimii pentru a te asigura că te vei simți comod de-a lungul zilei.

Culoarea ghetelor

Când vine vorba de culori, cele mai bune pentru lumea afacerilor sunt: negru, bej, maro și albastru. Poți alege să asociezi ghetele cu o rochie clasică sau cu o fustă și un top, respectând culorile specifice unei ținute office. Bineînțeles, acestea diferă în funcție de domeniul în care lucrezi. 

Ciorapii fac diferența

Atunci când porți o fustă sau o rochie, este greu să nu observi că ciorapii se pot vedea. Alege o pereche de ciorapi care să nu iasă în evidență sau un dres nude, în funcție de ținuta pe care o porți. 

Păstrează ghetele curate

Cele mai bune ghete pot fi folosite atât în activitatea de birou, cât și în zilele libere. Atunci când ai o astfel de pereche de ghete atât de versatilă, trebuie să le oferi întreținere constantă. Dacă vrei să porți ghete la birou, atunci e important ca acestea să fie într-o stare excelentă. Lustruiește-le și îngrijește-le, astfel încât să nu fie murdare sau să aibă zgârieturi.

Dacă slujba ta implică muncă la birou sau întâlnirea cu clienții, atunci e necesar să arăți impecabil în orice moment al zilei. Alege perechea ta preferată de ghete și poart-o în ținutele office, așa cum îți place. Cele mai bune ghete sunt făcute pentru a merge atât la birou, cât și în alte tipuri de activități din timpul tău liber. Ține cont de regulile de prezentate și poartă cu încredere modelul care ți se potrivește. Oricare din sfaturile de mai sus te va ajuta să arăți extraordinar în orice moment al zilei. 

Sursa foto: pexels.com

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!