Alege sistemul de duș potrivit de la GQS German Quality

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 24 aprilie 2022, 23:10

Pentru mulți oameni, timpul petrecut sub duș este unul dintre cele mai plăcute momente ale zilei. Pe lângă scopul funcțional de curățare și împrospătare, este și locul în care cei mai mulți se refugiază pentru a uita de stresul vieții de zi cu zi. Aceasta este o experiență care poate fi realizată chiar și cu cele mai elementare și obișnuite sisteme de duș. O poți duce însă la un alt nivel de relaxare cu o coloană sau un panel de duș de ultimă generație.

Cu o singură achiziție, poți transforma complet una dintre cele mai mari plăceri ale vieții. O alegere ce poate părea neînsemnată, dar care va face o mare diferență în viața ta de zi cu zi.

În plus, ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni de luat în considerare, care te vor ajuta să găsești cel mai bun accesoriu pentru cabina ta de duș. Aceste opțiuni pot varia de la coloane de duș simple, elementare, până la modele de ultimă generație cu hidromasaj, care îți vor oferi o experiență asemănătoare celei dintr-un hotel de lux.

Ce tipuri de sisteme de duș poți alege?

Din ce în ce mai multe persoane sunt dispuse să investească într-o experiență de duș perfectă, tocmai de aceea producătorii sunt bucuroși să ofere o gamă largă de opțiuni pentru a satisface aceste dorințe. Pentru oricine caută să-și transforme vechiul duș într-o zonă relaxantă, asemănătoare unui centru SPA, atunci o nouă coloana dus va fi o alegere excelentă.

GQS German Quality vine cu o serie de opțiuni ale unor branduri de top. Multe dintre ele includ tehnologii inovative, precum cea de economisire a apei sau care asigură o temperatură constantă, indiferent de fluctuațiile presiunii. Acestea includ adesea atât un cap de duș fix cu efect de ploaie, cât și o pară de duș mobilă, pentru momentele în care dorești confortul unei opțiuni portabile.

De asemenea, multe dintre sistemele de duș disponibile beneficiază de funcții de lux, cum ar fi modalitățile multiple de pulverizare a apei pentru masajul diferitelor zone ale corpului. Așadar, dacă îți place ideea de a aduce o experiență SPA completă în baia ta, investiția va merita din plin.

Recomandări de la GQS German Quality

Hansgrohe Rainmaker Select 460 este o coloană de duș cu termostat ce beneficiază de tehnologiile deosebite HansGrohe: XXL Performance – asigură distribuirea uniformă a apei pe întreaga suprafață a corpului și QuickClean – facilitează procesul de curățare a depunerilor de calcar. De asemenea, beneficiază de un sistem cu 3 tipuri de jet: Rain, Mono, RainStream. Vei putea selecta cu ușurință debitul de apă dorit, în funcție de starea și preferințele tale. Liniile de design ultramoderne și finisajele perfecte se unesc în realizarea unui produs de calitate superioară, specifică brandului. 

Alege sistemul de duș potrivit de la GQS German Quality
grohe Rainmaker Select 460 – GQS German Quality

Un alt sistem de duș ce se află pe lista modelelor de ultimă generație este cel cu montaj încastrat. Bruma Celsius este unul dintre acestea. Beneficiază, de asemenea, de control precis al apei și manevrare fără efort. Tehnologia AirEcoDrop conferă o pulverizare uniformă a apei, cu efect tonic și funcție de economisire a apei cu 30%. Finisajul impecabil night sky va conferi un aspect unic oricărei cabine de duș.

Alege sistemul de duș potrivit de la GQS German Quality
Bruma Celsius – GQS German Quality

Într-un portofoliu variat precum cel al magazinului online de obiecte sanitare, GQS German Quality, vei găsi cu siguranță sistemul de duș potrivit nevoilor tale. Oricare ar fi varianta aleasă, un lucru este sigur – vei beneficia de calitate la cel mai înalt nivel!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!