Alege doar șamponuri și balsamuri naturale fără substanțe chimice toxice

De Unica.ro, pe

Magazin online de produse profesionale pentru îngrijirea părului. Cumpără acum! Produse Profesionale. Livrare rapidă și sigură. 100% Autentice. Livrare în toată România

Investește în îngrijirea părului, natural și organic

Pentru mulți dintre noi, îngrijirea părului este o parte importantă a rutinei noastre zilnice. Șamponul și balsamul sunt ca niște vechi prieteni, mereu acolo să aibă grijă de noi (șuviță cu șuviță). Procesul de spălare și îngrijire a părului nostru este o modalitate excelentă de a ne concentra pe noi înșine, de a sărbători frumusețea naturală și de a ne începe diminețile.

Iar azi, poate mai mult decât oricând, este esențial să evităm substanțele chimice dăunătoare și toxice din șamponul și balsamul din baie – dar și să sprijinim companiile care promovează sustenabilitatea. De aceea, merită să luăm în considerare acele mărci naturale de îngrijire a părului — pentru cel mai bun șampon, balsam, loțiuni, măști ori produse de styling. Acestea ne ajută să rămânem fideli valorilor moderne și să ne simțim (și să arătăm) tot mai bine, în timp ce facem acest lucru.

Chiar dacă căutarea șamponului perfect a fost o sarcină dificilă până acum, nu trebuie să fie mereu așa. Pentru multe femei, alegerea unui șampon și a unui balsam este un fel ca o întâlnire romantică – te vei mulțumi cu cel care se află chiar în fața ta (a se citi: recipientul din baie sau de pe raftul primului magazin). Dar pe măsură ce observi mai multă varietate și formulele de șampon devin mai rafinate, cu atât mai pretențios vei dori să fii… și trebuie să devii! Perechea perfectă de produse de îngrijrie a părului este acolo și, odată ce o găsești, nu te vei mai uita niciodată înapoi.

Oricât de des folosită pare această frază, adevărul rămâne neschimbat – îngrijirea părului trebuie luată la fel de serioasa ca și îngrijirea pielii. Diferite formule prezente în produsele de azi funcționează pentru diferite tipuri și tonuri, iar ceea ce ar putea funcționa pentru cel mai bun prieten al tău ar putea reprezenta un dezastru pentru părul tău. 

De ce este dificilă alegerea? Unii dintre noi au părul natural, unii dintre noi au părul fin și gras, iar unele dintre șuvițele noastre tânjesc la formule organice sau au nevoie de ajutor pentru creștere… Așadar, avem nevoie de sprijin pentru fiecare tip de păr și pentru orice probleme ale podoabei capilare. Deci, indiferent dacă părul tău este predispus la încâlcire, este deteriorat de căldură, ori poate perfect sănătos, este timpul să ne aprovizionăm cu șamponul și balsamul preferat.

Dacă și tu ești ca noi, poate ai cercetat articole, materiale online și ai studiat tot ce se oferă în ziua de azi de către producătorii din aceasta industrie. Ai observat care sunt ingredientele din multe dintre cele mai populare produse de înfrumusețare. Și mai mult ca sigur, nu ți-a plăcut ceea ce ai găsit. Aceste produse sunt populare, pentru că par a fi eficiente – le vedem în reclame, le întâlnim pe rafturile supermarketurilor… Ce facem însă cu toți acei compuși chimici din articolele de îngrijire a părului și de styling? Nu meritam ceva curat, ceva autentic si original, fără sulfați, coloranti artificiali ori ftalați? Poți să inspiri sănătate, hidratare și frumusete părului tău fără să te simți murdar?

Soluția? Cumpără produse profesionale, folosite de specialiști din întreaga lume

Descoperă articolele ce nu conțin parabeni, saruri sau sulfati – disponibile la www.haircare.ro. Vei hrăni părul și vei prelungi rezultatele obtinute in tratamentele de la salon. Keratina și uleiul de babassu sunt doar doua ingrediente naturale ce lasă părul moale, stralucitor si usor de pieptanat. Pentru un par deteriorat sai care necesita reparare, specialisti haircare dar si hair styliști respectabili din aceasta industrie recomanda produsele Olaplex. Olaplex poate fi folosită singură sau poate fi combinată cu alte produse pentru păr atât pentru a preveni deteriorările din timpul procedurilor, dar și pentru a repara firele de păr afectate de procedurile anterioare. ( https://haircare.ro/olaplex )

Dacă ai un păr vopsit, ține cont de aceste sfaturi:

  •  Cumpără doar șampoane fără sulfati 
  •  Folosește produse sigure pentru par vopsit
  •  Evită formulele care detoxifica sau curăță în profunzime, deoarece acestea pot dezlipi vopseaua de pe par. 
  •  Exista un risc mare atunci cand alegi produsele ce promit un volum suplimentar. De ce? Acestea pot să aducă un volum extra prin deschiderea cuticulei – lucru ce scade din intensitatea culorii părului. 
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!