Administrarea de lapte praf bebelușului. Iată de ce trebuie să iei în considerare laptele praf

De Unica.ro, pe

Laptele praf se găsește într-o gamă variată. Acesta este o sursă perfectă de vitamine, care ajută la buna dezvoltare și creștere a celui mic. Se obține prin extragerea apei și a grăsimilor din laptele pasteurizat proaspăt, iar în timpul procesului de extracție a apei sunt menținute substanțe benefice nutritive. 

Care sunt beneficiile administrării laptelui praf?

Laptele praf este alegerea necesară pentru hrana de bază a unui bebeluș, în cazul în care alăptarea nu este posibilă. Vine însă cu avantaje. Acum formulele de lapte sunt pline de vitamine și se apropie cât mai fidel de compoziția laptelui matern. 

Laptele praf conține o serie de vitamine importante, precum A, D, E și K. Vitamina A este extrem de benefică pentru sistemul imunitar, pentru vedere și ajută la creșterea și diferențierea celulară. Administrarea de lapte praf bebelușului va fi un pas către un sistem imunitar complex și fortificat. Vitamina D ajută intestinele să absoarbă calciul și fosforul – ambele benefice pentru articulații, inimă și oase. În ceea ce privește vitamina E, aceasta este un antioxidant puternic ce protejează membranele celulare. Vitamina K este eficientă în coagularea corectă a sângelui. 

Pe lângă vitaminele conținute de laptele praf, acesta mai are proteine și aminoacizi. Dezvoltarea copilului are nevoie și de acestea, care promovează funcțiile generale ale corpului. Laptele praf conține aminoacizi precum leucină, lizină, histidină, felainină, treonină sau izoleucină. 

Pe site-ul drogheriemb.ro ai la dispoziție o gamă completă de lapte praf, cât și alte produse pentru cei mici. Oferta de produse include medicamente disponibile fără rețetă, suplimente alimentare, pentru îngrijire și igienă, pentru bebeluși și copii, maternitate și lauzie, detergenți, produse de curățare și dezinfectanți, aparate și dispozitive medicale, cât și produse bio sau naturiste. 

Cei mici vor beneficia de produse eficiente și calitative pentru buna lor creștere și dezvoltare. Organismul are nevoie în permanență de multă susținere, astfel încât să reduci riscul de îmbolnăvire sau de dezvoltare a anumitor afecțiuni. Încă de când sunt mici, copiii necesită o mare atenție de îngrijire pentru ca imunitatea lor să fie puternică.  Prin administrarea corectă a produselor corespunzătoare, copilul va avea parte de o dezvoltare optimă. 

Este important ca și mama să se afle într-o stare perfectă pentru a avea grijă de cel mic. De aceea, doamnele pot comanda o mulțime de produse pentru îngrijire personală, igienă sau curățenie, tot de la drogheriemb.ro. Cosmeticele sunt și ele disponibile pe site, de unde poți comanda tot ce ai nevoie pentru tine și copilul tău. 

Gama completă de produse pentru femei, mame și copii include o mulțime de accesorii utile pe toată perioada vieții: de la vitamine și suplimente, până la scutece, cosmetice, medicamente și alte produse de uz general. Le poți comanda online, direct de pe site, fără să mai fie necesar să te deplasezi de lângă cel mic. În plus, nu mai trebuie nici să mergi cu el de fiecare dată la cumpărături pentru produsele de care are nevoie.

Drogheria MB oferă o gamă generoasă de produse pentru copii și mămici, care sunt extrem de utile în viața de zi cu zi. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea acestora, îl poți solicita la numărul de telefon de pe site sau la adresa de e-mail [email protected]

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!