5 motive pentru a obține o geantă din piele

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 noiembrie 2021, 23:14

Diferitele modele de genți damă piele sunt de bun gust și nu trebuie să fie neapărat scumpe. Selecția de genți din ofertele magazinului CCC, pe care le poți comanda în magazine sau online, te poate ameți. Modelele mici și mari tentează nu numai prin stiluri, culori atractive, ci și cu prețurile. Înainte de a cumpăra o altă geantă, cu siguranță te confrunți cu o dilemă: alegi un model mai ieftin din piele ecologică, sau poate investești în modele mai scumpe? Află 5 motive pentru a-ți achiziționa o geantă din piele de la un brand cunoscut.

Va supraviețui mereu

O geantă de mână din piele naturală este o achiziție de ani de zile, așa că merită să investești în ea. Este durabilă și îngrijită corespunzător, nu se crăpă, nu se freacă, nu se întinde și poate rezista mult la stres. Interesant este că nuanța genții nu se estompează cu vârsta, ci capătă o tentă nobilă, mai ales în cazul nuanțelor naturale de maro sau negru.

5 motive pentru a obține o geantă din piele

Este sinonimă cu eleganța

Prețurile unor modele de genți damă piele de la mărci de renume te pot ameți. În mintea multor oameni, ele sunt sinonime cu luxul și bunul gust. Chiar și acum, când aproape fiecare femeie își poate permite să cumpere o astfel de geantă din oferta variată a magazinului CCC, aceasta provoacă surpriză și admirație pozitivă – la urma urmei, pielea naturală arată elegant și nobil. De aceea merită să deții măcar un model de piele. Va fi util mai ales atunci când îți pasă de un aspect impecabil.

Miroase a lux

Nu numai la figurat – și la propriu! Pielea naturală de bună calitate emană un parfum delicat și caracteristic, neutru și non-iritant. Dacă te-ai luptat vreodată cu un miros toxic, neplăcut, chimic care iese dintr-o geantă falsă ieftină, în calitate de proprietară a versiunii din piele vei uita de această problemă.

5 motive pentru a obține o geantă din piele

Merge cu orice

Unele modele de genți din piele sunt atemporale. Clasicul nu se estompează, iar o geantă din piele nu este doar un clasic? Modelul trapezoidal într-o culoare atenuată te va servi atât pentru un costum de damă la modă, cât și pentru o ținută mai lejeră cu blugi. Vei duce un clutch din piele nu doar la petrecere – va fi util si ca accesoriu stilat pentru o plimbare sau o întâlnire. O poți combina practic cu orice, pentru că pielea naturală se potrivește frumos cu denim, țesături delicate transparente, bumbac brut sau in, și chiar și cu materiale strălucitoare!

5 motive pentru a obține o geantă din piele

Minimalistele o vor adora

Orice fashionistă își va dori o poșetă din piele în garderoba ei. Ce zici de minimaliste? Ei bine, o geantă de mână din piele naturală pare a fi un vis devenit realitate și o reflectare a ideii Slow Fashion – un model simplu, lipsit de decorațiuni de sezon este universal, practic, durabil și atemporal. Va funcționa în multe situații și cu siguranță nu o vei uita în dulap după un sezon.

Și nu uita, magazinul CCC dispune de genți damă piele de la brand-uri precum Gino rossi, Lasocki, Rieker și mulți alții, pe care le poți cumpăra în magazine sau comanda online, la prețuri atractive.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!