5 buchete pentru aniversare pe care le poți oferi folosind serviciul de livrare flori București

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 noiembrie 2021, 09:51

Cel mai la îndemână cadou cu ocazia aniversării unei prietene dragi, mamei sau iubitei, constă într-un buchet de flori. Dacă până aici e simplu, alegerea florilor potrivite poate pune unele probleme. În cazul zilei de onomastică, putem foarte bine oferi flori de sezon dar, în cazul aniversării, s-ar putea să fie indicat să ne orientăm spre ceva deosebit. Un buchet de flori aparte e un mod de a spune că persoana sărbătorită e specială și un mod de a-i face acesteia ziua memorabilă. 

Iată un top 5 al buchetelor pe care le recomandăm pentru a marca o zi aniversară, specială în cazul persoanelor dragi:

5 buchete pentru aniversare pe care le poți oferi folosind serviciul de livrare flori București

1. Buchet de trandafiri

Clasicul buchet de trandafiri este întotdeauna un cadou aparte. Cu un aranjament simplu sau elaborat, trandafirii spun aceeași poveste: cât de mult iubim, cât de mult respectăm și ne îngrijim de persoana dragă nouă. Îi putem alege în funcție de culoarea dominantă, într-o singură culoare sau în combinații inspirate de culori. Avem o mulțime de variante care să accentueze un mesaj de prețuire sau altul. 

2. Buchet de frezii

Freziile au fost mereu o alegere selectă. Nu numai prin forma și grația lor, cât și prin parfumul pe care îl degajă. Recomandăm un buchet de frezii simplu care să pună excelent în valoare frumusețea naturală a florii. Dar, și buchetele mai complexe vor aduce un plus de farmec decorativ și vor accentua o notă sau alta a mesajului pe care vrei să-l transmiți. 

3. Buchet de lalele

Lalelele au fost și vor fi întotdeauna apreciate. Atunci când nu știi foarte bine gusturile și preferințele celei care își serbează aniversarea e recomandabil să alegi lalele. Sunt prin definiție flori deosebite, deci vor fi mereu bine primite. Atenție și la culorile alese: vrei un buchet clasic sau unul cu multă culoare, vesel?

4. Buchet de minitrandafiri

Mai nou în lista de opțiuni ar fi buchetul de minitrandafiri. Sunt foarte apreciați pentru calitățile lor decorative și aduc o notă deosebită într-un aranjament floral elaborat. Minunați pentru stilul lor festiv, ei pot să ducă un mesaj simpatic la destinatar, cu ocazia zilei aniversare. 

5. Buchet de bujori

Bujorii sunt flori de excepție. Au un colorit și o frumusețe aparte, regale parcă. Iar parfumul lor, pur și simplu de neuitat. Un buchet de bujori este semn de înaltă considerație față de cea aniversată, un semn de iubire, de apreciere, de tandrețe. Bujorii sunt mereu bineveniți cu ocazia aniversării celei dragi și pare că ai putea, cu ajutorul lor, să prelungești ziua de sărbătoare cu încă două sau trei: aceasta datorită persistenței farmecului unor buchete de bujori în casă. 

Pentru a-ți simplifica alegerea, am făcut acest top al celor 5 cele mai inspirate buchete de flori pentru aniversarea celei dragi. Reține că oricare dintre cele 5 variante este un bun prilej de a ura ”La mulți ani!” și de a sărbători aniversarea persoanei dragi cum se cuvinte. Dacă vrei să personalizezi mesajul, nu rămâne decât să alegi unul din cele 5 buchete, plus culorile și aranjamentele deosebite care știi că vor fi cele mai apreciate. 

Serviciul de livrare flori Bucuresti de la Băiatul cu flori îți oferă în plus posibilitatea de a trimite florile sărbătoritei în chiar ziua aniversării ei. Pentru tine e o economie de timp întrucât eviți cozile de la florării sau deplasările în trafic. Apoi, e și mai ieftin atunci când apelezi la acest serviciu. Avantajele enumerate atrag după ele posibilitatea de a adresa sărbătoritei urările în timp util și de a trimite un mesaj de apropiere sufletească de simpatie și apreciere chiar și când distanța fizică nu vă lasă să petreceți toată acea zi împreună. 

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!