3 trenduri vestimentare pe care le poți adopta în acest an

Ultimul update Vineri, 21 ianuarie 2022, 15:26

Moda reprezintă un mod popular de exprimare a personalității prin combinarea diverselor obiecte vestimentare. Un joc de culori, texturi și accesorii, stilul personal se construiește în timp prin experimentarea diverselor trenduri lansate de marile case de modă în fiecare sezon. Considerată de multe ori efemeră, moda ne pune la dispoziție toate piesele vestimentare, cu scopul de a le combina în diverse feluri, astfel încât rezultatul să fie unic. Trendurile vin și pleacă, dar unele articole pot fi păstrate și integrate în outfituri care să scoată în evidență caracteristicile personale.

Întrucât în moda zilelor noastre este permis orice, cea mai importantă regulă ține de gust, preferințe și confortul în propria piele. Astfel, te poți inspira pentru crearea unor noi ținute inedite din următoarele trenduri vestimentare.

Piele

Fie că este vorba despre populara geacă de motociclist fabricată din piele naturală sau ecologică, fie genti dama inspirate din stilul anilor ‘90, poți compune o ținută care să complimenteze orice siluetă. Structurate și strălucitoare, piesele din piele pot fi integrate în outfiturile de zi sau noapte. Spre exemplu, dacă preferi un stil confortabil, cu influențe clasice, alege pantaloni din piele cu formă dreaptă și tivuri ușor decupate, pe care îi poți asorta cu un pulover alb din bumbac și pantofi sport negri. În ceea ce privește ținuta dedicată petrecerilor de seară, adaugă un top cu paiete, o pereche de pantofi cu toc și ești pregătită pentru orice aventură!

Denim

De-a lungul timpului, denimul a devenit un obiect vestimentar indispensabil pentru orice persoană, datorită faptului că poate fi integrat, cu ușurință, în orice combinație vestimentară. Dacă ai o personalitate puternică și preferi un look mai casual cu elemente interesante, suprapune mai multe piese din denim – îmbină o maletă neagră, asupra căreia porți o vestă simplă din denim, cu o pereche de blugi tip culottes și cizme lungi din catifea până la genunchi. Desigur, dacă vrei să mergi pe aceeași nuanță de albastru, un ansamblu din patru piese – compus din blugi cu manșete, un top, o jachetă și o pereche de mocasini maro – reprezintă o ținută perfectă pentru birou.

Stilul military

Inspirat din uniforma ofițerilor, stilul militar se remarcă prin folosirea a două rânduri de nasturi, decorați în forme deosebite, manșete, umeri întăriți, epoleți, centuri masive și accesorii ostentative. Prezent în lumea modei încă de la începutul anului 1970, acest stil poate fi integrat într-o mulțime de combinații stilistice. Dacă vrei să scoți în evidență talia, optează în favoarea unui sacou cambrat, de culoare închisă (negru sau albastru marin), cu două rânduri de nasturi aurii și un guler oversized. În schimb, când vrei să atragi atenția doar prin accesorii, mizează pe o pălărie de ofițer verde, ornată cu o broșă în formă de stea, sau chiar bocanci în stil militar, perfecți pentru un outfit elegant sau modern.

Mai mult, culorile vibrante sunt un element de care poți ține cont în acest an. De cele mai multe ori, nuanțele aprinse de galben, verde sau albastru induc o stare de veselie și bună dispoziție, așadar, chiar dacă nu ești pregătită să porți o pereche de pantaloni mov, alternează ținutele prin accente de culoare. 

Sursă foto: Pexels.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Elefant.ro

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!