3 terapii de remodelare corporală care te ajută să scapi de celulită

De Unica.ro, pe

Celulita este rezultatul retenției de apă, a stilului alimentar incorect și al lipsei de execițiu fizic. Pe lângă un regim alimentar corect și o conduită în ceea ce privește exercițiul fizic, specialiștii în remodelare corporală recomandă o serie întreagă că proceduri care îmbunătățesc real aspectul pielii.

„Corpul nostru are nevoie de atenție pe tot parcursul anului. Să gândim logic: dintr-un anotimp rece, în care organismul nostru face efortul să se adapteze la condițiile vitrege, în care alimentația este plină grăsimi și de alimente procesate, este imperios necesar să purcedem la o curățare atât în exterior, cât și în interior. Pentru acest lucru, eu le recomand pacientelor mele ca, împreună cu un consum susținut de apă plată, ceaiuri, fructe, salate, supe vitaminizante și proteine sănătoase, să urmeze una sau mai multe dintre următoarele terapii: drenajul limfatic, cavitația sau terapia cu unde șoc.”.

Specialistul în Nutriție și Remodelare corporală, Wasim Nazer, recomandă ca, în această perioadă, să efectuăm următoarele 3 terapii care pregătesc corpul pentru sezonul cald care se apropie. În următoarele luni, avem șansa să reparăm greșelile făcute în ultimele luni.

DRENAJUL LIMFATIC

Prin masajul limfatic se elimină toxinele și retenția de apă, se reduce senzația de picioare grele, se reduce celulita, ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi, ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea trofismului pielii. Favorizează aportul de oxigen al celulelor, îmbunătățind circulația sanguină și dinamizează circulația limfei în spațiile intercerlulare.

DRENAJUL LIMFATIC AJUTĂ LA AMELIORAREA STĂRILOR DE ANXIETATE, READUCE STAREA DE BINE ȘI DE RELAXARE. PRESODRENAJUL NU PREZINTĂ EFECTE ADVERSE ȘI ADUCE MARI BENEFICII.

În general sunt recomandate 3-4 ședinte de drenaj limfatic pe săptămână, iar durata medie a unei ședințe este de 30-45 min.

Se recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, adoptarea unei alimentații echilibrate și practicarea regulată a mișcării.

VELASHAPE – COMBINĂ 3 TEHNOLOGII

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină rezidurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

„În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 – 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 – 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.”, spune specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.

CRIOLIPOLIZA ESTE RECOMANDATĂ TUTUROR ZONELOR CU STRAT DE GRĂSIME

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu pânaă la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 – 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.”, explică Wasim Nazer.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!