3 metode de a asorta bijuteriile la ținute

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 octombrie 2021, 12:39

Outfiturile nu sunt complete fără un zâmbet și fără bijuterii adăugăm noi. Oricare ar fi stilul care ți se potrivește cel mai bine sau cu care ești obișnuită, nu se poate să nu existe bijuteria perfectă care să completeze ținuta sau zi de zi sau la ocazii speciale, în funcție de nevoile pe care le ai.

Fie că vorbim despre bijuteriile Swarovski sau cele cu pietre semiprețioase, fiecare își va găsi locul în ținutele tale.

Bijuterii cu pietre Swarovski

Una dintre cele mai cunoscute pietre atunci când vine vorba despre bijuterii este cea Swarovski. Fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin o bijuterie înfrumusețată de aceasta pentru a străluci de fiecare dată când o poartă.

Intră și tu alături de noi în lumea magică a cristalelor Swarovski și descoperă cum poți să le accesorizezi diferitelor ținute.

Swarovski și ținute elegante

Primul gând care îți sare în minte atunci când auzi cristale este accesorizarea lor la ținute elegante. Ai dreptate, aceasta este o combinație care funcționează de minune de fiecare dată.

Oricare ar fi ocazia pentru care trebuie să apelezi la o ținută elegantă – nuntă, cocktail party sau o întâlnire importantă – o pereche de cercei din aur alb sau rose cu pietre Swarovski vor completa perfect rochia sau costumul pe care le-ai ales. Delicatețea lor te vor scoate în evidență însă fără a exagera.

Cristale Swarovski pentru ținute office

Ținutele office arată și ele mai bine alături de o bijuterie aparte. Alege un lanț din aur rose cu un pandantiv placat cu cristale Swarovski și îți garantăm că multe priviri se vor întoarce spre tine din admirație.

Pietre Swarovski pentru ținute smart-casual

Cine a spus că ținutele smart-casual și cristalele se anulează una pe cealaltă a greșit enorm. Asta pentru că o combinație între cele două te va scoate cu siguranță din anonimat.

Un inel din argint cu pietre Swarovski este unul dintre cele mai de efect accesorii pe care le poți avea în trusa de bijuterii. Poți să-l porți atât la plimbări în parc cât și la birou sau la zile de naștere.

Bijuterii cu pietre semiprețioase

Știm ce nu trebuie să lipsească din nicio casă: bijuterii cu pietre semiprețioase! Acestea dau o stare de bine ori de câte ori sunt purtate și pot să spună atât de multe despre o persoană mai ales datorită însemnătății pe care fiecare o are pentru cea care o poartă. Acest subiect poate fi interesant de abordat mai ales dacă nu cunoști pe nimeni la o petrecere și trebuie să porți conversații.

3 metode de a asorta bijuteriile la ținute

Pietre semiprețioase și ținute de gală

Desigur, pietrele semiprețioase îți sar din nou în minte când te gândești la ținute de gală, dar bugetul tău este unul mediu și nu dorești să faci rabat de la calitate.

Piatra lunii este una dintre cele mai frumoase pietre semiprețioase care poate accesoriza atât pandantive, cât și cercei sau brățări.

Pentru o ținută de gală îți recomandăm un colier placat cu aur și cu Piatra Lunii în componență. Atât de discret și în același timp atât de maiestuos, acesta te va face să te simți ca o adevărată prințesă cu fiecare ocazie cu care îl porți.

Ținute office și pietre semiprețioase

Pietrele semiprețioase se potrivesc de minune și cu ținutele office. Atunci când vorbim despre perle ne gândim la podoabe delicate care înfrumusețează orice ținută ai alege să porți la birou sau conferințe.

De exemplu, o pereche de cercei placați cu aur rose de 24 de karate împreună cu o perlă vor completa armonios outfitul și te vor face să te simți cu adevărat încrezătoare.

Smart casual și pietre semiprețioase

În ultimii ani moda s-a schimbat iar noi ne bucurăm nespus că pietrele semiprețioase fac acum parte din garderoba tot mai multor femei datorită acestui lucru.

Fiecare lună a anului are o piatră semiprețioasă care o definește, iar tu, alegând să porți un inel care o are în componență îți vei putea accentua și mai tare personalitatea și felul de a fi. Piatra reprezintă atât luna în care te-ai născut, cât și parte din tine.

Orice stil ai adopta sau orice ținută ai alege să porți cu diferite ocazii nu ezita să-i adaugi un plus valoare cu ajutorul bijuteriilor cu pietre semiprețioase, fie că vorbim despre cristalele Swarovski, Piatra Lunii sau Ametist.

Cea care te definește cel mai bine o vei descoperi de la o primă privire, pentru că îți va sări în ochi și cu greu îți vei putea dezlipi privirea de la ea.

Îndrăznește să fii tu în orice moment cu ajutorul bijuteriilor care îți vor da o strălucire aparte!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!