3 idei de decorațiuni interioare premium pentru orice buzunar

De Unica.ro, pe

Cu toții ne dorim să avem case moderne și frumoase, însă de cele mai multe ori ne lipsesc ideile și oricât de mult ne-am strădui cu amenajarea, rezultatul este sub așteptări. Însă aspectul se poate schimba dramatic dacă apelezi la câteva decorațiuni interioare premium, care vor da personalitate casei. Dacă te gândești că acestea îți pot destabiliza bugetul, că prețurile lor sunt mult prea mari pentru posibilitățile tale, noi îți spunem că poți să găsești și decorațiuni premium pe care și le poate permite oricine. Am selectat pentru tine 3 elemente de mare impact.

Tapet de lux

Decorul pereților contează cel mai mult într-o amenajare interioară. Sunt nenumărate variante prin care poți să îi decorezi, însă tapetul de lux este greu de egalat. În primul rând, este un material de calitate superioară, foarte rezistent, care își va păstra aspectul intact mulți ani, chiar dacă va fi curățat și spălat frecvent. Apoi, are o textură prețioasă, care va da un aer luxos încăperii, chiar dacă restul amenajărilor sunt comune. Acest material este disponibil în sute de variante, cu modele și combinații de culori spectaculoase. Poți alege de aici modelul care îți place. 

Deși prețul acestui material poate părea mai mare decât ți-ai dori, trebuie să ai în vedere că aplicarea tapetului nu implică și alte costuri suplimentare. Mai mult, pentru că el se montează foarte ușor, poți să faci asta chiar tu, iar în această situație faci economie cu mâna de lucru.

Panouri decorative

Designerii apelează tot mai mult la amenajarea unor pereți accent în orice încăpere cu panouri decorative. Această nișă s-a dezvoltat incredibil de mult în anii recenți și vei descoperi că există nenumărate materiale cu care poți să dai personalitate unei camere. În afara clasicelor panouri din lemn, dar pe care acum le găsești în variante moderne, cu modele deosebite, există panouri decorative 3D, din fibră de trestie de zahăr sau panouri din burete. Sunt niște materiale cu adevărat speciale, care vor transforma orice locuință în una de revistă. Poți vedea în acest material cam cât de mult poate schimba aspectul unei camere un perete accent.

Corpuri de iluminat

Deși cei mai mulți le consideră niște accesorii banale, corpurile de iluminat sunt, de fapt, extrem de importante, modificând foarte mult aspectul unei încăperi. Tendința generală este cea de a apela la aplice sau lămpi cât mai simple, care se pierd în decor sau care se confundă cu peretele. Dacă în locul aplicei de tavan alegi o lustră cu model deosebit sau chiar un candelabru, vei constata că încăperea arată diferit. De asemenea, apelează la lămpi de podea, care au o anumită prestanță și care dau un aer rafinat casei.

Foto: Pexels

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!