3 cadouri deosebite potrivite pentru 1 martie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 19:15

Se apropie cu repeziciune ziua de 1 martie, iar începutul primăverii trebuie categoric sărbătorit! Persoanele dragi din viața ta se vor bucura să primească daruri. Fie că vorbim despre mamă, parteneră, soră sau colega de la muncă, există câte ceva special pentru fiecare. Află din articolul nostru ce idei de cadouri îți propunem.

3 cadouri deosebite potrivite pentru 1 martie

Cadourile deosebite sunt acelea care sunt oferite din suflet și care țin cont de nevoile și pasiunile celeilalte persoane. În funcție de cea căreia vrei să-i oferi o parte din inima ta cu ocazia zilei de Mărțișor, avem pentru tine câteva sugestii care să îi aducă primăvara în priviri. 

  1. Inel

Dacă vrei să-i oferi iubitei sau soției tale un cadou special de 1 martie, noi îți recomandăm inelele deosebite din argint marca Pandora. Acest gest mic, dar fermecător îi va aduce categoric zâmbetul pe buze și îi va îmbunătăți tonusul zilnic atunci când va privi bijuteria primită de la tine. 

Alege un model care să îi fie pe plac și să o reprezinte. Te poți ghida fie după culorile ei preferate, fie după un simbol al iubirii voastre precum o inimă înaripată. Există o multitudine de modele din care poți alege. Îți sugerăm să te lași ghidat de instinct și de cât de bine îți cunoști partenera pentru a-i putea oferi ce își dorește mai tare. 

  1. Masă la restaurant

Acum, când vremea de afară este mai puțin potrivnică, o seară la terasă cu partenera sau familia ta este cadoul ideal pe care îl poți oferi. Fă o rezervare la un restaurant din zonă și invită-le pe femeile deosebite din viața ta la un prânz sau o cină copioasă pentru a vă bucura împreună de această zi specială. 

Asigură-te dinainte că cei pe care vrei să-i inviți sunt disponibili la ora la care te-ai gândit să ieșiți la restaurant și că în meniu se regăsește câte ceva potrivit pentru fiecare. Ziua de 1 martie merită să fie sărbătorită în natură, sub razele solare sau ultimele lumini ale apusului. Căldura vă va crea tuturor o stare de bine și veți putea să vă bucurați de conversație savurând un cocktail. 

  1. Ramă foto personalizată

Dacă vrei să oferi un cadou personalizat, din suflet, o ramă foto cu o fotografie de cuplu sau împreună cu mama ta cu siguranță va stârni multă bucurie de 1 martie. Atașează un mărțișor pentru a nu pierde din vedere semnificația acestei zile și alege o fotografie reprezentativă, pe care să o poți admira de fiecare dată când mergi acasă. 

Persoana căreia îi dăruiești un astfel de cadou îl va prețui cu siguranță, iar tu vei reuși să îi oferi o amintire nemuritoare, care îi va însenina zilele mohorâte. Fotografiile sunt cele care ne reamintesc de clipele magice petrecute alături de cei dragi, așa că alege o ramă dintr-un material calitativ pentru ca darul tău să se bucure de o perioadă cât mai îndelungată de rezistență în timp. 

Alege cadoul cel mai potrivit pentru persoanele dragi din viața ta în funcție de instinct și lasă-te ghidat de relația pe care o ai cu fiecare dintre ele. Nu uita să adaugi un mărțișor simbolic la orice ai oferi pentru a marca această nouă etapă a anului și din viața fiecăruia.

Sursa foto: pexels.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!