Filmele lunii mai 2018. Premiere de văzut la cinema

De Laura Davidescu, pe
Filmele lunii mai 2018 la cinema sunt multe, bune și, în majoritate, vesele. Urmărește o selecție din premierele cinematografice și fă-ți rezervare la ce-ți face cu ochiul.

Care sunt filmele lunii mai 2018

Toxic – un film SF frajnțuzesc, cu Romain Duris, Olga Kurylenko și Fantine Harduin în rolurile principale.

Scenariul este unul apocaliptic, al unei zile în care în Paris sună sirenele de alarmare a populației, orașul fiind invadat de o ceață mortală. Refugiați pe acoperișuri și fără acces la informații, alimente sau electricitate, oamenii încearcă să supraviețuiască.

Premiera: 11 mai.

Amnezie cu surprize este o comedie avându-i ca protagoniști pe Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah.

Scenariul sună astfel: în urma unui accident, un tip de bani gata devine amnezic, iar o fostă cameristă de care își bătuse joc se decide să-și ia revanșa. Îl păcălește că e soția lui și că sunt o familie săracă, punându-l să facă tot felul de munci grele și degradante. O comedie previzibilă, dar foarte distractivă.

Premiera: 11 mai

La mijlocul lunii, va avea loc premiera unei alte comedii, și anume Deadpool 2. Eroii principali sunt interpretați de Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin.

Abia așteptăm să vedem revenirea lui Wade Wilson, pentru că, din trailerul filmului, producția pare și mai amuzantă ca prima parte. Wade este în căutarea unui aparat care să-l ajute să călătorească în timp, ceea ce-l va aduce față-n față cu mafioți japonezi, dar și cu câini în călduri.

Premiera: 18 mai

Până la apariția unui nou episod din povestea principală Star Wars, ne bucurăm să mai aflăm povești colaterale, așa că așteptăm cu interes filmul SF Solo: o poveste Star Wars, cu Emilia Clarke, Donald Glover, Woody Harrelson ș.a. Noul spin-off al celebrei francize ne spune povestea întâlnirii dintre tânărul Han Solo și viitorul său copilot, Chewbacca. Apoi, cei doi se întâlnesc cu jucătorul notoriu Lando Calrissian, punct de la care începe universul Star Wars…

Premiera: 25 mai

Încheiem lista de recomandări tot cu o comedie, și anume Book Club, cu Diane Keaton, Jane Fonda și Andy Garcia. Filmul descrie cu mult umor aventurile unor patru prietene nu tocmai tinere, după ce se decid toate să citească seria de cărți erotice “Fifty Shades”.  Urmează o avalanșă de situații comice, care cu siguranță te vor amuza.

Premiera: 25 mai

S-ar putea să te intereseze și:

Filmele lunii aprilie 2018. De văzut la cinema!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!