Filmele lunii iunie 2018. Ce merită văzut la cinema?

De Laura Davidescu pe
Filmele lunii iunie 2018 alese în acest videoclip sunt soluția ideală pentru două ore de distracție, într-o zi caniculară. Te invităm să te răcorești cu o comedie franțuzească, un nou episod din "Jurassic World", o dramă românească de excepție, care reunește o pleiadă de actori talentați, "Charleston", încă o comedie savuroasă, și anume "Ocean's 8: Jaf cu clasă", avându-le în distribuție pe Sandra Bullock, Cate Blanchett, Dakota Fanning și Anne Hathaway, și un muzical animat, o reinterpretare a prințului fermecat, pusă pe note de Demi Lovato, Sia și Avril Lavigne.

Care sunt filmele lunii iunie 2018 la cinema

Familia mea nebună

Comedie, premiera: 1 iunie

Cu: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arn

Ce se întâmplă când vrei să pari o persoană aleasă, implicată în design și arhitectură, dar devii amnezic după un accident de mașină? O comedie de situații spumoasă, cum numai francezii știu să facă.

Jurassic World: Un regat în ruină

SF, premiera: 8 iunie

Cu: Bryce Dallas Howard, Chriss Pratt, Jeff Goldblum

Insula luată în stăpânire de dinozauri e în pericol să fie distrusă de erupția unui vulcan, iar Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva o parte dintre creaturile dispărute în sălbăticie.

Charleston

Dramă, premiera: 8 iunie

Cu: Șerban Pavlu, Ana Ularu, Radu Iacoban

Filmul care tocmai a avut premiera la TIFF spune povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, format din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.

Prințul fermecător

Animație, muzical, premiera: 15 iunie

Voci: Demi Lovato, Sia, Avril Lavigne

Trei prințese (cu voci celebre, împrumutate de cântărețe în vogă) descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. O poveste muzicală și animată, de văzut în 3D.

Ocean’s 8: Jaf cu clasă

Acțiune, premiera 22 iunie

Cu: Cate Blanchet, Matt Damon, Sandra Bullock

Una dintre cele mai simpatice francize de film de acțiune reunește o mulțime de nume mari și te face să îndrăgești… hoții! Filmul perfect pentru orice seară cu aromă de vacanță!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO