Rețetele cu care vedetele i-au cucerit pe cei dragi

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Sâmbătă, 04 septembrie 2021, 15:27
CONȚINUT VIDEO UNICA

Te-ai întrebat vreodată ce gătesc vedetele? Noi am fost curioși să aflăm, așa că le-am întrebat pe vedetele prezente la Unica Urban Party care sunt rețetele cu care nu dau greș în bucătărie.

Ediția din 2021 a evenimentului Unica Urban Party a fost una deosebită, mai ales dacă luăm în considerare faptul că petrecerile au fost o raritate în ultimul an și jumătate. Astfel, cea mai așteptată petrecere a sezonului a avut loc pe terasa centrului comercial ParkLake, în data de 1 septembrie, și a fost definită de muzică, distracție și apariții de vedete, influenceri și oameni din sfera mass-media.

Citește și: Obiceiurile enervante de care vedetele de la noi nu pot să scape

Citește și: Dress Code: Endless Summer Vibes. Ce ținute au purtat vedetele la Unica Urban Party 2021

Citește și: Bărbați faimoși la Unica Urban Party 2021

Citește și: Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Cu această prilej, am stat de vorbă cu vedetele prezente la eveniment și le-am întrebat care sunt rețetele de mâncare cu care impresioneză de fiecare dată. Astfel, Adelina Pestrițu, Diana Sar, Andreea Bănică, Gina Chirilă, Ami, Cristina Șișcanu, Daniel Pavel, Mira și Xonia au povestit despre ce rețete au mereu succes atunci când le pregătesc. Astfel, nu doar că ne-au făcut să zâmbim, ci ne-au dat și suficiente idei pentru a experimenta în bucătărie.

Video – Bogdan Sorocan

Montaj – Bogdan Pîrlea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!