Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în secret

De Oana Savin pe
Andrei Ștefănescu s-a căsătorit, în secret, în acest weekend, cu cea care i-a dăruit și un copil. Îndrăgitul cântăreț a ales să își unească destinul cu iubita sa, Antonia, la Sinaia.

Cel care a anunțat că s-a însurat cu Antonia a fost chiar Andrei, în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”. Artistul și iubita lui au împreună un băiețel în vârstă de 5 ani, Ayan.

S-a aflat așa un pic. Suntem în Sinaia, am ținut secret total, am vrut să fac departe de București,de toată nebunia, de aceea m-am învoit de la emisiune. Este un oraș special, mi-am petrecut o parte din copilărie aici”, a declarat Andrei Ștefănescu.

A fost emoționant, pe fugă, dimineața. Acum suntem la masă, ne bucurăm foarte mult. Acum o săptămână am împlinit șase ani de relație. Suntem bine și important e că a ieșit momentul foarte bine. Am vrut să fie ceva discret, doar pentru noi. Ayan a înțeles că este o zi specială, a cărat buchetul Antoniei în permanență, e fericit, a văzut că trăim o zi frumoasă”, a povestit cântărețul după cununie.

Andrei Ștefănescu a divorțat după ce a l-a înșelat soția

Andrei nu este la prima căsnicie. Acesta a mai fost căsătorit în urmă cu câțiva ani cu cântăreața Sylvia. Însă mariajul lor a luat sfârșit după ce ea l-a înșelat cu un model pe care l-a cunoscut la filmările unui videoclip.

După acest eveniment nefericit, el spunea că nu își dorește să se mai căsătorească. Dar se pare că Antonia i-a dmeonstrat că are stofă de soție bună, iar el i-a acordat acum numele lui.

Sursă foto: Facebook, Vlad Chirea, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO