Vezi ce a făcut Radu Vâlcan în Thailanda

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Vineri, 03 februarie 2017, 13:13

CONȚINUT VIDEO UNICA

Radu Vâlcan a petrecut apoximativ o lună în Thailanda cu ocazia filmării unui nou sezon din „Insula Iubirii“ și a făcut special pentru cititoarele Unica.ro un filmuleț, înregistrat pe plajele paradisiace asiatice. El a plecat cu inima strânsă de-acasă, pentru că a lăsat-o singură pe soția lui, Adela Popescu, cu fiul lor, Alexandru, în vârstă de doar șapte luni, chiar în perioada în care celui mic îi ies primii dinți.

„Abia aștept să văd ce se va întâmpla în cel de-a treilea sezon din „Insula iubirii“, cum vor evolua poveștile, mai ales după experiențele din primele două. De fiecare dată lucrurile devin mai neașteptate decât poți crede la prima vedere și sunt convins că și de data aceasta vom avea surprize”, spune Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii.

Radu adaugă că unul dintre lucrurile lui preferate din Thailanda este mâncarea asiatică, de care îi era dor. „Îmi place foarte mult mâncarea asiatică și abia așteptam să ajung aici și să mă bucur de tot felul de preparate foarte picante. Inclusiv de insectele prăjite“.

Urmărește și – Ce gândesc bărbații despre ce apreciază la o femeie

Urmărește și – Ce gândesc bărbații despre ce înseamnă „culottes“?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!