Ce fel de tată este Doru Todoruț

De Revista Unica pe
Doru Todoruț este tatăl a trei fiice - Rebecca, de 7 ani, și gemenele Eva și Natalia, de 5 ani. Artistul este divorțat, dar petrece timp cu fiicele lui, pe care le răsfață de câte ori are ocazia. În cadrul emisiunii Adevăr sau provocare, de pe Unica.ro, artistul a explicat se înseamnă pentru eșl să fii un părinte bun, responsabil. 

„Unul dintre cele mai dificile lucruri ca părinte e să poți să-l lași să crească frumos“

„Este dificil să poți să-i redai unui copil libertatea de care are nevoie pentru a se dezvolta așa cum simte, așa cum îi este personalitatea, în timp ce există foarte multe constrângeri din partea societății, a școlii, a celoralți copii și din cauza multor dorințe de-ale tale în ceea ce privește copilul, dorințe proiectate asupra lui. Și această balanță între ceea ce este el și în ce se dezvoltă el și vrea exteriorul este destul e greu de ținut în frâu. Mi se pare unul dintre cele mai dificile lucruri ca părinte să poți să-l lași să crească frumos. Pentru că un copil crește frumos atât timp cât are modelele adulților OK“, spune Doru Todoruț.

„Tot timpul vezi lucruri noi în ei, îți aduci aminte de ce făceai tu la vârsta lor, încerci să fii un cât mai bun părinte. Acest lucru este o provocare pentru că sunt foarte multe influențe și informații despre cum să îți crești copilul”, spune artistul, care a fost și profesor timp de cinci ani.

Printre abilitățile care îl recomandă drept un tată foarte bine pregătit, este și aceea de bucătar. El spune că în timpul liber gătește, „rețete bune și sănătoase, mai ales pentru momentele când rămân fetele la mine. Una dintre cele mai recente preparate a fost vită cu legume. Dar mă laud și cu o omletă senzațională, cu ceapă, cu mai multe ingrediente”, se amuză el.

Cele trei fete au fost și la concertele sale, el povestind că „au fost chiar și pe scenă, că nu am putut să scap. Le-am luat să vadă concertul și în timp ce eu cântam, Rebeca a urcat foarte rapid pe scări. A fost frumos“, a povestit Doru și a daăugat că, până acum, nu a primit critici sau aprecieri de la ele, ci mai degrabă sugestii de playlist pentru viitoarele apariții pe scenă.

 

 

 

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil