Victoria Beckham îşi vinde hainele pentru un scop nobil

Începând din 20 august, fosta Spice Girl îşi va scoate la vânzare, online, o bună parte din garderobă. Ea intenţionează să vândă peste 600 de piese vestimentare, atât haine, cât şi accesorii.
Site-ul pe care vor fi scoase la vânzare produsele este TheOutnet.com, iar vânzarea va avea loc între 20 şi 25 august. “Toate piesele pe care le scot la vânzare au o poveste în spate şi îmi aduc aminte de momente frumoase, pe care le-am petrecut alături de David şi alături de copii”, a mărturisit celebra fashionistă.

Banii încasaţi din vânzarea produselor vor fi donaţi unei organizaţii nonprofit, care sprijină tinerele mame infectate cu HIV, din Sudul Africii. “Ca femeie, am responsabilitatea de a ajuta şi de a sprijini alte femei”, a explicat Victoria, care a şi vizitat acest centru social din Africa.

Pe lângă hainele şi accesoriile vândute online, va exista şi o licitaţie unde vor fi scoase la vânzare piese cheie din garderoba Victoriei. Printre acestea se va număra şi rochia albă, semnată Dolce & Gabbana, pe care artista a purtat-o în 2003, la gala MTV Music Awards.

Aceasta nu este prima iniţiativă de acest gen a Victoriei – anul trecut, ea şi David au donat mai multe haine de designer unui magazin al Crucii Roşii, care la rândul său a donat banii din vânzarea produselor mai multor cauze nobile.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: