VEDETE: Divorţul la notar, cea mai scurtă cale spre împărţirea averii

De Saturnia pe

Iulia Albu şi Mihai Albu

Divorţul dintre Iulia Albu şi Mihai Albu s-a terminat cu…o împăcare. Deşi cei doi şi-au spus cuvinte grele şi s-au certat destul de urât, se pare că amorul cu năbădâi este mai bun decât cel platonic.
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Care sunt motivele astrale ale divorţului dintre Mihai Albu şi Iulia Albu

Pepe şi Oana Zăvoranu

Şi Oana Zăvoranu şi Pepe au divorţat la notar, deşi despărţirea lor nu a fost deloc amiabilă sau discretă. Două firi războinice, Oana şi Pepe s-au certat destul de urât în perioada divorţului, care s-a pronunţat de ziua ei. Pepe s-a prezentat la divorţ cu un tort cu fructe de pădure şi 38 de trandafiri albi, preferaţii Oanei.

Denis Ştefan şi Iuliana

Şi actorul Denis Ştefan a ales să divorţeze de soţia lui, Iuliana, la notar, după un mariaj de 7 ani. Cei doi au pus capăt relaţiei de iubire de 13 ani în luna ianuarie a acestui an.
VEDETE: Divorţul la notar, cea mai scurtă cale spre împărţirea averii

Jojo (Cătălina Grama) şi Ionuţ Grama

Jojo a divorţat în mare secret de soţul ei, Ionuţ Grama îm toamna anului 2012. Vedeta a fost mai mult decât discretă în legătură cu motivele divorţului, postând pe Facebook următorul mesaj.
„Dragii mei prieteni,
Informaţia privind divorţul dintre mine şi Ionuţ este adevărată. Ceea ce trebuie să adaug este că despărţirea dintre noi a avut loc în urmă cu mai mult timp.
Decizia de a nu face publice informaţiile privind divorţul am luat-o împreună, pentru a ne proteja viaţa privată şi copilul.
Respectul şi prietenia mea pentru Ionuţ mă obligă să fac această menţiune astăzi, pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor referitoare la acest subiect.
Respectul şi prietenia mea pentru voi, prietenii mei, m-au determinat să aduc aceste clarificări.
Nu voi mai face nicio altă declarație despre acest subiect pentru că vreau sa-mi protejez atât copilul, cât și pe tatăl lui.
Vă mulțumesc pentru prietenia voastră necondiționată,
Cătălina”
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3