VEDETE: Divorţul la notar, cea mai scurtă cale spre împărţirea averii

De Saturnia, pe

Ce vedete au divorţat la notar

Alex Velea şi Ana Velea
După scandalul iscat de zvonurile conform cărora Alex Velea şi Antonia ar avea o aventură, cântăreţul a divorţat discret, la notar de soţia lui, mulatra Ana.
Citeşte mai multe despre Alex Velea şi Antonia, în Saturnia: Alex Velea şi Antonia, un cuplu controversat. Vezi dacă se potrivesc astral
Andreea Marin şi Ştefan Bănică
După un mariaj de şapte ani şi o fetiţă superbă împreună, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au decis să pună capăt relaţiei lor de iubire. Vedetele au anunţat pe Facebook decizia, apoi au tot plecat prin străinătate, pentru a evita vâlva din presă.
Citeşte mai multe despre noua iubire trăită de Andreea Marin în Horoscop Saturnia: Ce spun astrele despre Andreea Marin şi noul ei iubit
VEDETE: Divorţul la notar, cea mai scurtă cale spre împărţirea averii
Elena Udrea şi Dorin Cocoş
„După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului.
Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.
Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.
De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii.
Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea.
Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face”, au anunţat Elena Udrea şi Dorin Cocoş printr-un comunicat.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte vedete au divorţat la notar în ultimii ani, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3