Vedetele şi ţinutele la indigo

De Cristina Popa pe

Întrebare: ce au în comun Christina Aquilera şi Donatella Versace, Victoria Beckham şi Blake Lively, Pink şi Shakira, Rihanna şi Paris Hilton? Răspuns: Aceleaşi modele de rochii…

… purtate pe covorul roşu.

Dacă de multe ori te deranjează să vezi pe altcineva purtând aceleaşi piese vestimentare ca ale tale, deşi nu eşti neapărat îmbrăcată cu ele în acel moment, sau e o adevărată tragedie când la un eveniment mai special, o altă doamnă sau domnişoară are aceeaşi rochie ca şi tine, atunci îţi închipui cât de gravă devine situaţia în momentul în care confruntarea are loc între două vedete şi se petrece pe covorul roşu.

Chiar dacă sunt zeci de designeri şi case de modă la care vedetele de peste Ocean au acces, chiar dacă aceşti creatori şi-au pus semnătura pe sute de ţinute şi chiar dacă celebrităţile au în spate o armată de ajutoare şi pr-işti, cumva, există şansa rară, dar catastrofală, ca la acelaşi eveniment două personalităţi să se îmbrace identic.

Este cazul  Diane Kruger şi Barbara Meier, semifinalista concursului Germany’s Next Top Model, care au ales aceeaşi creaţie Valentino pentru seara premiilor „Golden Kamera” în Berlin, dar şi al Shakirei şi al lui Pink,  îmbrăcate în acelaşi model de rochie Balmain la festivitatea MTV Video Music Awards 2009.

Totuşi, cele mai dese „accidente” vestimentarese petrec în locuri diferire, la ocazii diferite şi în moment diferite, dar aproape întotdeauna pe covorul roşu. Descoperă-le şi tu în galeria foto de mai jos!

Foto: NorthFoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro