Vedeta Euforia TV, Anamaria Prodan este însãrcinatã!

De Unica.ro, pe

În apariţia televizatã de la Acces Direct, Anamaria Prodan a confirmat în direct şi în exclusivitate pentru Antena 1 zvonul conform cãruia este însãrcinatã.

Ana a povestit cã iniţial nu se aştepta sã rãmânã atât de repede însãrcinatã, deşi atât ea, cât şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, îşi doreau foarte mult un alt copil. Ana a mai declarat cã amândoi şi-ar dori enorm o fetiţã şi cã Laurentiu Jr, alias Bebe –  ştie deja cã în burtica lui mami se aflã un bebeluş şi cã sperã sã joace fotbal cu el.

Înainte de a rãmâne însãrcinatã, Anamaria Prodan a ţinut o curã de slãbire în urma cãreia a slãbit 10 kg, aşa cã vedeta Euforia TV i-a confirmat Simonei Gherghe cã deocamdatã nu are niciun fel de pofte şi nici nu mãnânca mai mult decât ar fi cazul. Nu ştie nici ce zodie va fi copilul, dar i se pare cã Sãgetãtorul (zodia în care este nãscuta Anamaria) ar fi singura care contezã.

Mai multe detalii despre evoluţia sarcinii, despre cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf la aflarea veştii şi despre ce au spus copiii Anei când au auzit cã vor avea un nou membru în familie vor fi difuzate în reality show-ul “La plãcinte înainte”, de la Euforia TV, în fiecare sâmbãtã, de la ora 20.00 şi duminicã în reluare de la aceeaşi ora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro