Vanessa Paradis îl apără pe Johnny Depp

De Adina Radu, pe
Fosta soție a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis, cea care i-a fost alături timp de 14 ani și i-a dăruit o fată și un băiat, a publicat o scrisoare scrisă de mână în care îi ia apărarea acestuia.

Johnny Depp se află în plin proces de divorț cu Amber Heard, soția sa actuală, mai tânără cu 22 ani. Amber l-a acuzat pe Depp de violență domestică și a obținut un ordin de restricție temporar împotriva actorului.

Vanessa Paradis a scris o declarație datată 27 mai în care menționează că fostul ei soț este o persoană sensibilă și iubitoare. Vanessa clasifică acuzațiile lui Amber Heard ca fiind scandaloase. Vedeta a mai adăugat că în toți cei 14 ani frumoși în care au fost împreună, Johnny nu a abuzat-o fizic niciodată.

Fiica cuplului, Lily Rose (17 ani) a postat o poză pe Instagram în care a menționat că tatăl ei este un tată extraordinar și o persoană iubitoare.

Diverse vedete care au lucrat cu Johnny Depp i-au luat apărarea: Paul Bettany sau Mickey Rourke. Chiar și prima sa soție, Lori Anne Allison a menționat faptul că fostul ei soț nu este capabil să lovească o femeie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!