Prima reacţie a lui Valentina Pelinel după ce soţul ei, Cristian Boureanu a anunţat divorţul

De Geo Berciu pe

Vestea că Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au depus actele de divorţ nu a fost una chiar neaşteptată, dat fiind zvonurile care circulau deja despre separarea celor doi. Şi totuşi…
Ieri, Cristian Boureanu a anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că a depus actele de divorţ. Tot la fel a ţinut şi Valentina Pelinel, aflată în America, să-şi facă cunoscut punctul ei de vedere.

„Dragii mei prieteni,
Eu si Cristi am hotarat sa divortam, asa cum deja ati fost anuntati de el, care a depus actele. Eu sunt plecata din tara de aproape 4 luni si imi doresc sa petrec mai mult timp in America. Apreciez intelegerea voastra vis-a-vis de situatia noastra si a faptului ca nu doresc sa fac alte comentarii despre viata noastra personala. Raman fidela aceluiasi principiu de discretie ca pana acum. Va multumesc!”, a scris frumoasa blondă pe contul ei de socializare.

Se pare că anunţul nu a luat-o deloc prin surprindere pe Valentina, care îşi vede liniştită de viaţa ei peste ocean, iar activităţile ei din ultimele zile, plimbatul printr-un parc înflorit, achiziţionarea de cărţi sau alegerea unor ţinute pretenţioase, dovedesc că nu este deosebit de afectată de separarea de soţul ei.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu s-au căsătorit în 2007, dar mariajul lor nu a fost lipsit de probleme, printre acestea numărându-se cele financiare, după nerambusarea unor împrumuturi, dar şi cele sentimentale, după o recentă dezvăluire care aducea în prim plan aventura pe care frumoasa manechină ar fi trăit-o cu naşul ei, dinamovistul Cristi Borcea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019