Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani! „2021 a fost un an plin de provocări pentru mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 12:05

Pe 8 decembrie 2021, Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani. Cu ocazia aniversării sale, fostul fotomodel a publicat un mesaj emoționant în mediul online. Valentina este mama a trei copii, un fiu, Milan (5 ani), și gemenele Indira Maria și Rania Maria (2 ani).

Valentina și soțul ei, Cristi Borcea (51 de ani) s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, în România, iar religios pe 30 septembrie 2019, în Ungaria.

Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani! „2021 a fost un an plin de provocări pentru mine”

„2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieșit din zona de confort mai des ca oricând. Cu suișuri și coborâșuri, ca totul în viață. Iar, la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător”, a început Valentina.

Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani! „2021 a fost un an plin de provocări pentru mine”

„Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă. O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este făcută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin”, a încheiat.

În toamna anului acesta, Valentina Pelinel a suferit o operație la unul dintre genunchi. „Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză. Mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani. Am făcut sport, am dus două sarcini, dintre care una gemelară”, a povestit Valentina Pelinel, la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

„Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persoană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persoană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și, pentru asta, era necesară operația”, a completat, potrivit Spynews.

„Merg de trei, patru săptămâni în cârje, am orteză pe picior, dar am început deja recuperarea. Soțul meu mi-a adus cei mai buni specialiști, cu care a lucrat la Dinamo. Am încredere că știu ce fac”, a mai spus modelul.

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria. Iar din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!