Unde locuiesc și cu ce se ocupă acum gemenele Cheeky Girls?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 15 decembrie 2020, 18:01

Pe 31 octombrie, Gabriela și Monica Irimia au împlinit 38 de ani. „A fost o zi de naștere pe care vreau să o uit pentru că nu am petrecut împreună”, a spus Monica, pentru Vorbește Lumea.

Unde locuiesc și cu ce se ocupă acum gemenele Cheeky Girls?

„Am stat acasă. Am avut musafiri, dar musafiri neinvitați, adică viruși COVID. Nu mi-a venit să cred că efectiv m-am îmbolnăvit de ziua noastră. Am stat pe cocktailuri de miere și lămâie.

A fost foarte neplăcut. Am stat separat de sora mea, bine înțeles. Sincer, mi-am dorit să treacă cât de repede. A fost groaznic”, a continuat Gabriela.

Unde locuiesc și cu ce se ocupă acum gemenele Cheeky Girls?

„A fost prima dată din viața noastră când nu am petrecut împreună ziua noastră de naștere. Nu am putut să sărbătorim, să zic așa. Vom șterge cu buretele”, a completat Monica.

În noiembrie, Monica a aniversat 4 ani de mariaj alături de soțul ei. Perechea formează un cuplu de 9 ani și ceva. „Am un soț minunat și sunt foarte foarte fericită”, a spus Monica.

„Eu sunt singură deocamdată. Adică nu m-am măritat, după cum se vede. Am un prieten, cu care mă înțeleg foarte bine. (…) La amândoi ne place să mergem la sală. Suntem amândoi în fitness”, a dezvăluit și Gabriela.

În 2020, Monica a continuat să muncească. „Sunt foarte norocoasă că am o a doua carieră. Am o pasiune mare, îmi plac foarte mult mașinile și am avut ocazia să lucrez pentru o companie foarte importantă din Anglia”, a mărturisit.

Tot în 2020, Gabriela a devenit make-up artista unui brand de cosmetice din Marea Britanie. „Întotdeauna am fost îndrăgostită de machiaj”, a spus. Pe lângă asta, gemenele prezintă topurile muzicale la un post TV din Anglia.

Foto: Captură Pro TV / Libertatea.ro / VIVA!

Citește și:

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 13 ani! „Violeta mea cu ochi de cer senin!”

Cum se pregătește Smiley pentru rolul de tată? „În viața mea apar schimbări”

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!