Weekend cu Beyonce, Andreea Esca şi Romeo

De Cristina Popa pe

Presărat cu evenimente programate, dar şi cu întâmplări imprevizibile, ultimul weekend din ianuarie 2010 a fost unul plin. Personajele principale? Andreea Esca, Beyonce şi Romeo.
După ce săptămâna trecută, colega de trust, Adela Popescu, şi-a rupt mâna la schi, sâmbătă, Andreea Esca a suferit şi ea un incident pe pârtie, în urma căruia şi-a fracturat un picior.

Rămaşi în Bucureşti, Andreea Mantea şi surorile Luciu, Nicoleta şi Iulia, au participat la târgul de nunţi Expo Ideal Mariaj, iar Romeo, chitaristul trupei Holograf”, invitat în emisiunea colegului său, Dan Bittman, a fost la un pas de a fi scalpat.

În ciuda faptului că înainte de evenimentul de duminică, excentrica Lady Gaga se afla pe lista favoriţilor Grammy 2010, regina încoronată a decernării premiilor industriei muzicale americane, care a plecat acasă cu nu mai puţin de cinci trofee, a fost nimeni alta decât Beyonce.

La un eveniment mai puţin grandios, tot în Statele Unite, decernarea premiilor regizorilor – Directors Guild of America Awards, şi-a făcut apariţia şi celebrul cuplu Brangelina, dovedind  încă o dată că zvonurile legate de faimoasa despărţire nu sunt întemeiate.

Pe de altă parte, după o relaţie de nouă ani, frumoasa Charlize Theron, în vârstă de 34 de ani s-a despărţit de iubitul ei, actorul şi regizorul irlandez, Stuart Townsend.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro