Tudor Ionescu de la Fly Project vrea să se îngrașe. Solistul are 60 de kilograme

De Unica.ro, pe

Tudor Ionescu (42 de ani) a slăbit în ultimii ani 44 de kilograme, ajungând de la 104, la 60. Recent, solistul a declarat că își dorește să se îngrașe.

Cântărețul formează de mai bine de 17 ani un cuplu cu Anamaria Stancu (37 de ani), fostă prezentatoare Antena 1, devenită organizator de evenimente. Perechea are împreună o fiică, Ilinca, în vârstă de 4 ani.

Tudor Ionescu de la Fly Project vrea să se îngrașe. Solistul are 60 de kilograme

„La mine, slăbitul a venit cu puterea gândului! Mi-am dorit mult de tot, mi s-a pus pata foarte tare. Și, de fapt, ăsta a fost unicul proces de slăbire mai recent. Pentru că eu am slăbit în decurs de patru ani. Vreau să pun niște kilograme în plus. Este bine să îți propui să slăbești. (…) Acum încerc să pun acele lacune la loc, să le transform în kilograme și să le pun la loc”, a declarat Tudor Ionescu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Tudor Ionescu de la Fly Project vrea să se îngrașe. Solistul are 60 de kilograme

„Nu vreau să ajung la 104 kilograme, adică de unde am plecat. Dar este bine de la 60, câte am, la 65 sau 67 de kilograme. Bine, astea nu ar trebui să se întoarcă sub formă de grăsime, cât m-aș bucura să se întoarcă, ca niște mușchi”, a completat solistul.

Despre cum a slăbit cele 44 de kilograme, Tudor mai povestea recent la Pro FM: „Beau șapte-opt litri de apă pe zi. Beau apă plată. De-asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc. Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Soția lui Tudor de la Fly Project, primele dezvăluiri despre infidelitatea soțului

Tudor și soția lui își doresc al doilea copil. „Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta puțin, aș aștepta puțin să mai crească. Să înțeleagă lucrurile și să mă ajute. Să nu am grija ei. Ea acum e foarte agitată. Nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, declara Anamaria în primăvara anului trecut, în emisiunea „Star Matinal”.

Cum s-au cunoscut Tudor Ionescu și Anamaria Stancu?

„Eu am dansat în trupa lor vreo doi ani”, povestea Anamaria în august 2019, pentru OK! Magazine

„Și de-acolo s-a născut dragostea noastră. Lucrăm într-un business artistic care nu e o corporație, înainte de orice, trebuie să fim prieteni. Pentru că fără prietenie nu legi nimic. Oamenii care lucrează într-un studio, de exemplu, trebuie să se înțeleagă din priviri. Dar, pe lângă chestia asta, există clar o barieră între viața profesională și cea personală pe care am depășit-o cu Ana”, a spus și Tudor, pentru aceeași sursă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!