„Totul despre sex”: scandal de proporții între Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

De Mădălina Manole pe
Scandalul pornit în urmă cu câțiva ani între cele două actrițe din serialul Totul despre Sex ia amploare. Noul episod a început imediat după moartea fratelui lui Kim Cattrall. Aceasta o acuză pe fosta sa colegă de platou, Sarah Jessica Parker că se folosește de tragedia sa pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall nu par a reveni la sentimente mai bune prea curând având în vedere că nici în aceste momente de doliu cele două nu au putut cădea la pace, ba mai mult, s-au atacat în mod public, pe rețelele de socializare. În urma mesajului postat de Kim Cattrall pe Instagram în care anunța decesul fratelui său, Sarah Jessica Parker i-a transmis un mesaj de condoleanțe: „Draga mea cea mai dragă, Kim, iubirea şi condoleanțele mele pentru tine şi familie. Domnul să-l aibă în pază pe mult iubitul tău frate.”

Replica acidă a lui Kim Cattrall nu a întârziat să apară: ”Nu am nevoie de dragostea și sprijinul tău în aceste momente tragice, Sarah Jessica Parker.” Cu toate că nu se știe exact motivul care a dus la ura dintre cele două actrițe din Sex and the City, cert este că acestea nu-și mai vorbesc de multă vreme, Kim punctând că sunt doar colege de platou și nicidecum prietene: ”Mama m-a întrebat astăzi: ‘Când o să te lase Sarah Jessica Parker, acea ipocrită, în pace?’. Încercările tale repetate de a mă contacta într-o perioadă atât de dureroasă îmi amintesc cât ești și ai fost de rea. Vreau să fiu foarte clară, dacă nu am fost până acum: Nu faci parte din familia  mea! Nu ești prietena mea! Iți scriu pentru ultima dată pentru a-ți cere să încetezi să exploatezi tragedia noastră pentru a-ți reabilita tu imaginea de fata cumsecade.” – a scris Kim Cattrall pe Instagram.

Pe de altă parte, Kim, interpreta Samanthei din serial, a fost considerată vinovată pentru că nu s-a mai produs și al treilea film din seria Totul despre sex, deoarece aceasta a explicat că va semna contractul doar dacă cei de la Warner Bros vor accepta să-i producă și alte filme pe care aceasta le avea în plan.

Citește șiDoliu în familia serialului „Sex and the City”. Fratele lui Kim Cattrall a murit

Citește șiÎţi mai aminteşti cum arătau actriţele din “Totul despre sex” la începuturi, în urmă cu 20 ani?

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro