Top 5 cele mai scumpe reședințe ale vedetelor de la Hollywood VIDEO

De Oana Savin, pe
Milioane de euro. Atât costă reședințele vedetelor de la Hollywood care se bucură de proprietăți impresionante. În intimitatea căminelor lor, starurile de peste Ocean au terenuri de sport, cimitire pentru animale sau garaje care pot adăposti zeci de mașini.

Cele mai scumpe reședințe

5. Will Smith

Will Smith deține o superbă casă în Calabas, California, pe care a dat 20 milioane de euro. Pe terenul din jurul casei se găsesc un lac, un teren de golf, terenuri de baschet și tenis.

4. Arnold Schwarzenegger

După ce a apărut în mai multe filme de acțiune, Arnold Schwarzenegger a devenit guvernatorul Californiei, așadar trebuia să dețină o casă pe măsură. Domeniul acestuia, care valorează 23.5 milioane de dolari, are 14.500 metri pătrați. Vila sa are șapte dormitoare și 10 băi.

3. Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld, cunoscut actor, comediant și producător tv, a decis să investească 32 milioane de dolari într-un domeniu din The Hamptons, New York. Pe lângă vila imensă, pe proprietate se mai găsesc o casă de oaspeți, o piscină, un teren de baschet și un garaj care poate găzdui 22 de mașini.

2. Oprah Winfrey

Una dintre cele mai faimoase femei din lume, Oprah Winfrey stă la cârma show-ului său din anul 1986. Iar succesul ei se observă. Aceasta deține o casă ce valoarează 85 milioane de euro, ce este situată în Montecito, California. Reședința sa cuprinde șase dormitoare, 14 băi, 10 șemineuri, un cinematograf, o grădină, o ceainărie și un lac.

1. Aaron Spelling

Pe primul loc se află reședința producătorului Aaron Spelling. El are o casă ce valoarează nici mai mult nici mai puțin de 150 milioane dolari. Proprietatea sa are 56.500 metri pătrați, patru garaje, trei bucătării, o piscină, sală de gimneastică modernă, patinoar, teren de bowling, livadă și teren de tenis.

Citește și: Ce facilități oferă o „casă inteligentă” și cât costă o astfel de proprietate în România

Citește și: Patru motive pentru care merită să faci o investiție într-o vilă istorică din București

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!