Tatăl lui Meghan Markle se plânge că nu își poate vedea nepotul

De Unica.ro, pe

Recent, tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a aruncat mai multe insulte voalate la adresa ducesei, acuzând-o că vrea să îl excludă din viața ei.

Într-un interviu oferit pentru Daily Mail, Thomas a spus: „Nu a fost niciodată vreo problemă între mine și Meghan până de curând. Am rămas tăcut, pentru că Meghan era însărcinată cu Archie, dar vorbesc acum pentru că ea și oamenii ei de PR continuă să mă excludă din viața ei… Normal că sunt dezamăgit că nu îl văd pe Archie. Speram că dacă va deveni mamă, Meghan se va mai înmuia și mă va căuta”.

Mai mult, Thomas Markle a căutat să apeleze la coardele emoționale ale oamenilor, spunând : „Mi-ar plăcea ca ei să îmi trimită o poză cu Archie, pentru a putea să o înrămez și să o pun pe perete lângă cea a lui Meghan. Nu asta și-ar dori orice bunic? Mi-ar plăcea la nebunie să aflu dacă are faimosul nas specific celor din familia Markle”.

El a mai căutat să se apere după linșajul mediatic prin care a trecut. „Mi-ar plăcea să fac un articol care să spună top zece lucruri pe care oamenii nu le știu despre mine, dar sunt mult mai mult de zece”, a zis el. „Ceea ce mă supără este atunci când oamenii spun lucruri negative despre mine. Până nu mă cunoști, ce îți dă acel drept?”.

Thomas Markle a ajuns în atenția publicului atunci când a lansat mai multe atacuri și zvonuri despre fiica lui, care au făcut-o pe Meghan să scrie o scrisoare emoționantă și dureroasă.

Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/Extra.ie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!