Sylvia, mai sexy ca niciodată. Ce spune despre căsătorie

De Unica.ro, pe

Sylvia, una din cele mai sexy roșcate din showbiz, a pozat provocator pentru noul număr al unei reviste pentru bărbaţi și s-a dezbrăcat de secrete într-un interviu incitant. Iată ce spune despre dragoste şi căsătorie!
Sylvia recunoaşte că nu mai crede în căsătorie în momentul de față, însă îşi dorește ca în viitor să îmbrace din nou rochia albă de mireasă.

Momentan nu mai cred în căsătorie şi nici în basmele cu prinţi. Cred că pot exista mai multe iubiri în viaţă, fiecare fiind unică și, cel puţin, la fel de specială ca şi celelalte. Nu pot compara o relaţie cu alta pentru că eu m-am schimbat şi totodată şi percepţia mea asupra vieţii şi a bărbaţilor. Îmi doresc însă să mai îmbrac odată rochia albă de mireasă„, declară Sylvia pentru FHM.
Totodată, roşcata oferă detalii despre relaţia ei cu noul iubit, Dragoş, cu care formează un cuplu de mai bine de 14 luni.
El a fost omul care în una dintre cele mai negre perioade ale vieţii mele m-a făcut să zâmbesc şi să-mi recapăt încrederea în mine. Suntem foarte diferiţi, pot spune că venim din lumi diferite, însă acest lucru ne-a făcut să ne îndrăgostim unul de celălalt. Ne-am certat de multe ori până să găsim o cale de mijloc între cele două lumi ale noastre. De fiecare dată, împăcarea este tot mai frumoasă şi, surprinzător, ne îndrăgostim tot mai tare unul de celălalt„, continuă Sylvia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!