LeAnn Rimes s-a fotografiat nud pentru a trage atenția asupra afecțiunii de care suferă

De Unica.ro, pe

Cântăreața americană LeAnn Rimes (38 ani) s-a afișat recent, în mediul online, într-o ipostază foarte delicată. Artista s-a fotografiat dezbrăcată și a lăsat la vedere semnele afecțiunii cu care se confruntă de la vârsta de doi ani: psoriazis. Rimes a decis să facă pozele publice pentru a încuraja persoanele care au aceeași problemă de sănătate.

În fotografiile publicate pe conturile ei sociale, LeAnn Rimes apare complet dezbrăcată, în genunchi, pe o pajiște. Pe tot corpul ei se pot vedea semnele psoriazisului – puncte roșii mari și dese.

„(…) Știi acel sentiment pe care îl ai când spui ceva ce ai ținut ascuns pentru mult timp? Așa sunt pentru mine aceste fotografii. Aveam nevoie de ele. Întregul meu trup – mintea și spiritul meu – avea nevoie disperată de aceste poze”, a scris cântăreața în dreptul fotografiilor.

LeAnn Rimes s-a fotografiat nud pentru a trage atenția asupra afecțiunii de care suferă

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Artista s-a confruntat cu psoriazisul de la vârsta de doi ani, dar a reușit să țină afecțiunea sub control timp de 16 ani. Anul acesta, în contextul pandemiei de COVID-19, din cauza stresului, psoriazisul s-a declanșat din nou mai puternic.

Vezi pozele nud cu LeAnn Rimes în galeria foto de mai sus.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!