Actrița Christina Ricci este însărcinată cu al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Actrița Christina Ricci (41 de ani) a anunțat marți, 10 august 2021, că va deveni mamă pentru a doua oară anul viitor. Pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ecografia bebelușului, Christina a scris:

„Viața devine din ce în ce mai bună”. Vestea vine la un an după ce actrița s-a separat de fostul ei soț, producătorul James Heerdegen (42 de ani).

Actrița Christina Ricci este însărcinată cu al doilea copil

Până la acest moment, Christina nu a făcut nicio declarație referitoare la actuala ei relație, însă în mesajul din dreptul ecografiei l-a etichetat pe hairstylistul Mark Hampton. Ulterior, Mark a anunțat că va deveni tată scriind același mesaj ca actrița pe pagina sa.

Statutul relației lor rămâne în continuare neclar, însă actrița și Mark și-au mai afișat afecțiunea unul pentru celălalt în mediul online. Pe 14 iulie, Christina a scris pe Instagram:

„La mulți ani, Mark! Persoana mea preferată, ființă minunată, om magic și bun, care aduce numai bucurii… Te iubesc… Anul viitor va fi cel mai grozav an!”.

Citește și:

Meghan Markle, atacată din nou de propria familie. Ce a spus fratele ei vitreg despre ea

Rachel și Ross, împreună în realitate? Cum au fost surprinși recent Jennifer Aniston și David Schwimmer

Kate Bosworth și Michael Polish s-au separat după 8 ani de mariaj

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este oficial miliardară

Din fostul mariaj, Christina mai are un fiu, Freddie, în vârstă de 7 ani. În trecut, actrița a admis că s-a schimbat într-o manieră surprinzătoare după ce a devenit soție și mamă.

„Mariajul îți arată care-ți sunt defectele, iar să ai un copil te forțează să te maturizezi cu viteza luminii”, mărturisea Christina în 2017, într-un interviu pentru Net A Porter.

„Fiindcă am fost atât de celebrată în copilărie, cred că m-am legat strâns de acea imaturitate o perioadă foarte lungă de timp. Asta mă făcea pe mine specială.

Apoi, la un moment dat, pe la gen 35 de ani, nu mai e special să fii imatur”, a mai spus actrița. Christina este cunoscută în deosebi pentru rolul lui Wednesday Addams din filmul Familia Addams (1991).

În februarie 2021, în ciuda celor spune mai sus, Christina a decis că „va îmbătrâni invers”. „Am decis, dat fiind covid, dar și altele, că voi îmbătrâni invers. Am 39 de ani. Într-o zi voi fi o femeie de 30 de ani care nu a îmbătrânit deloc”, a mai spus actrița.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!