Speak, ironie pe TikTok la adresa fostei iubite, Adelina Pestrițu. Ce a făcut artistul cu o hârtie igienică

De Unica.ro, pe

Inspirat de clipurile publicate în mediul online de fosta sa iubită, Adelina Pestrițu, în care aceasta demonstrează o serie de bune maniere, Speak a filmat și el un clip similar, în propria baie.

Fanii și-au dat seama imediat că filmulețul este o ironie la adresa fostei iubite, ținând cont că artistul a filmat în același stil ca ea și, mai mult, a folosit aceeași coloană sonoră pe care Adelina Pestrițu o folosește la clipurile ei cu bune maniere.

Artistul a ținut să precizeze că filmarea lui „este un pamflet și trebuie tratat ca atare”, însă glumele fanilor s-au ținut lanț în comentarii. „De unde te-ai inspirat cu genul ăsta de videoclip?”, „Acel moment când faci mișto de fosta”, „Simt așa că o imită pe fosta” sau „Toți ne-am dus cu gândul la Adelina”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care Speak le-a primit, după publicarea clipului.

În filmuleț, artistul intră în baie și exemplifică modul corect de a pune o hârtie igienică într-un suport. În mai puțin de 24 de ore de la publicare, clipul a făcut jumătate de milion de vizualizări și a primit peste 30.000 de reacții.

@iamspeak

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Ma rog, faza cu hartia e true! :)))

♬ original sound – speak

Adelina Pestrițu, fosta iubită a lui Speak, s-a făcut remarcată în mediul online cu o serie de clipuri bazate pe bunele maniere, care s-au viralizat rapid. La unele dintre aceste filmulețe, ea are zeci de milioane de vizualizări.

@adelinapestritu #modabunelormaniere ♬ original sound – Adelina Pestritu

Speak și Adelina Pestrițu au format un cuplu timp de doi ani și jumătate, dar s-au despărțit în toamna anului 2016.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!