Şocant: De ce seamănă Renee Zellweger cu Christina Applegate?

De Unica.ro, pe

„Categoric, vorbim despre operaţii estetice”, explică chirurgul estetician Florin Juravle.
Primele bârfe vizavi de multitudinea intervenţiilor chirurgicale făcute de Zellweger au apărut la începutul acestui an, după apariţia ei la Premiile Oscar. Încă de atunci, au fost voci care s-au întrebat retoric, evident, dacă nu cumva Renee Zellweger şi Christina Applegate sunt surori gemene şi au fost despărţite la naştere.

„Este clar! Dacă mă uit pe pozele din trecut se vede clar că acum ochii îi sunt mult mai mari, iar maxilarul ere dimensiuni reduse. Este foarte posibil ca Renee Zellweger să fi trecut printr-o blefaroplastie, un lifting al ochiului, care elimină pungile de sub ochi şi ridurile din această zonă”, explică în continuare medicul Florin Juravle. „În plus, această schimbare a fizionomiei poate fi determinată şi de o eventuală liposucţie sub pomeţi şi în jurul maxilarului. Această intervenţie defineşte foarte bine zona obrajilor”, continuă medicul estetician Florin Juravle.

„Cred totuşi că această transformare nu se datorează exclusiv intervenţiilor chirurgicale. Este aproape sigur că aceste operaţii au fost completate de injecţiile cu Botox”, conchide specialistul.
renee zellwegger

Şocant: De ce seamănă Renee Zellweger cu Christina Applegate?
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!