Smiley:“Stau atât de mult în studio încât nu mai ajung acasă să dorm!”

De PR pe

Smiley a oferit un show pe cinste, aseară, în Club Tribute din Bucureşti, artistul cântând în faţa a peste 400 de persoane.
Concertul artistului, care a durat aproape două ore, a inclus atât hituri proprii, cât şi piese mai puţin cunoscute.
“Îmi plac la nebunie acest gen de show-uri. Am ocazia să cânt piese mai puţin cunoscute, dar şi coveruri într-o manieră proprie. Îmi place să iau pulsul mulţimii, să simt energia oamenilor. Entuziasmul fanilor ma încarcă întotdeauna”, declară Smiley.
Pentru acest an, Smiley pregăteşte al treilea album de studio, care speră să fie lansat până în vară.
“Primul single de pe cel de-al treilea album este gata. Zilele trecute, opt fani de pe Facebook au fost invitaţi în studioul meu şi au ascultat, în premieră, câteva piese de pe noul album”, declară artistul.
Smiley a precizat şi că munca în studio îi ocupă aproape tot timpul. De multe ori i se întâmplă chiar sa nu mai ajungă acasă pentru a dormi.
“Cam 70-80% din timpul meu îl petrec la studio. Când suntem presaţi de timp muncim toată noaptea şi se întâmplă des să dorm acolo. Avem canapele, suntem bine echipaţi pentru situaţii de acest gen”.
Smiley a reuşit să se facă remarcat şi pe scena internaţională în calitate de producător.
“Sunt mândru de succesul de care se bucură toate proiectele HaHaHa Production, începând cu artiştii consacraţi, cum ar fi Alex Velea, Randi, Radio Killer, precum şi cei noi, ca Sore, Mishelle, Brighi, Shaka Muv sau Mihai Ristea. De curând am produs piese chiar şi pentru Snoop Dogg sau Flo-Rida”, a declarat Smiley aseara în club Tribute.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO