Smiley, criticat pentru părul său: „Special pentru cei care-mi scriu că arăt neîngrijit”

De Mădălina Manole pe
Smiley s-a revoltat pe conturile de socializare după ce a primit mai multe critici legate de lungimea părului său și de faptul că astfel arată neîngrijit.

Smiley, în vârstă de 35 de ani, a fost intens comentat de internauți în ultima perioadă pentru felul în care-și poartă părul. Acesta a ales să facă haz de necaz și a scris un mesaj ironic la adresa celor care se preocupă excesiv de imaginea sa. Artistiul a postat o fotografie dintr-o ședință foto și a scris ironic: „O nouă oportunitate să îmi spuneți în comentarii să mă tund!”

Smiley, criticat pentru părul său: „Special pentru cei care-mi scriu că arăt neîngrijit”

„Ieri am postat o fotografie actuală și am primit peste 1.700 comentarii. Cel mai votat dintre ele e cu o poză în care aveam părul scurt, iar asta spune multe și despre restul: „ești bine și așa, dar fă ceva să placă la toată lumea”. N-o să fac asta pentru că mă distrează să văd cum vă distrați, așa că vă dau material de comentat. P.S.: am și evidențiat, cu săgeată, special pentru cei care-mi scriu că arăt neîngrijit”, – a spus Smiley pe Instastory.

Smiley și-a obișnuit fanii cu umorul și ironia sa, câteodată transformată în autoironie doar de dragul hazului. Nu este prima oară când artistul le dă ocazia prietenilor săi virtuali să-i comenteze fotografiile. În urmă cu ceva timp, Smiley a postat o fotografie cu Antonia și a stârnit reacții pe internet cu comentariul său: „Cine n-ar vrea să fie privit așa de Antonia”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Venus intră în Scorpion. Gelozie. Posesivitate. Pasiuni secrete. Cum sunt influențate zodiile

Venus intră în Scorpion. Gelozie. Posesivitate. Pasiuni secrete. Cum sunt influențate zodiile