Smiley a stârnit reacții pe internet cu un comentariu: „Cine n-ar vrea să fie privit așa de Antonia”

De Mădălina Manole, pe
Smiley a reușit să încingă atmosfera pe internet și să stârnească un val de reacții în rândul prietenilor săi virtuali după ce a postat o fotografie în care apare alături de Antonia.

Smiley și Antonia se aflau în studioul de înregistrări al artistului și toată atenția colegei sale de breaslă era îndreptată asupra dialogului pe care cei doi îl aveau. Aceștia au fost fotografiați, iar imaginea a fost încărcată pe conturile de socializare, Smiley scriind alături un mesaj care nu poate fi interpretat altfel decât într-un mod haios, având în vedere că Antonia are o relație cu Alex Velea, iar Smiley cu Gina Pistol:

Smiley si Antonia

„Mâna sus cine n-ar vrea să fie privit așa de Antonia.la.la”, – a scris Smiley pe Facebook. Așa cum era de așteptat, internauții s-au întrecut în replici care mai de care mai interesante:  „Adevărul este că Antonia este o femeie foarte frumoasă, trebuie să recunoaștem. Și are un farmec aparte în privire. Și dacă aș fi bărbat, mi-ar face deosebită plăcere să fiu privit în acest mod”, „Și-a mai pierdut și Antonia din valoare. Oricum se potrivea mai bine cu tine decât cu Velea”, „Îți place, nu? Trebuie să recunoaștem că e una dintre cele mai frumoase mame”, „Foarte frumoasă Antonia, dar și tu Smiley ești un bărbat superb”, „De o așa femeie te poți îndrăgosti instant!”, „Tu vezi ce privire pierdută are?”, „O femeie frumoasă cu o privire sexy”, ” Frumoasă și pare naturală, ceea ce mai rar găsim”, „Să-l întrebăm și pe Alex Velea”, „Te rupe Ginuța”, – au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!