Simona Gherghe va prezenta „Acces Direct”

De Nicoleta Galeteanu, pe

După câteva sezoane cu audienţe mediocre, scandaluri otevizate sau gafe morbide, Antena 1 s-a hotărât să îi restricţioneze Accesul Direct lui Mădălin Ionescu…
…exact când prezentatorul se întorsese cu forţe proaspete din concediu. Locul îi este cedat colegei sale, Simona Gherghe, după o prezenţă onorabilă de nouă ani la pupitrul ştirilor serioase.
Rocadele şi schimbările de prezentatori sunt în plină desfăşurare în Antena 1, ca soluţie la audienţele nesatisfăcătoare pe care le înregistează mai nou emisiunile de tipul show-urilor de la OTV, pe care se bazează Antena 1.

După schimbări neinspirate – Circul lui Lucian Mândruţă, Alina Petrescu la Observator – sau rocade inspirate – Alessandra Stoicescu şi Andreea Berecleanu -, a venit rândul moderatorului Mădălin Ionescu, care, se pare că nu doar rating-ul scăzut al emisiunii a deranjat conducerea postului TV, ci şi scandalurile din viaţa personală a vedetei.

Totuşi, ca să nu arate că îmbrăţişează politica strictă a TVR în raport cu anagajaţii săi, Antena 1 îi promite prezentatorului o nouă emisiune, urmând să „revină cu un proiect nou”, potrivit comunicatului dat de trustul Intact.

Aşadar, cei care urmăreau „Acces Direct”, emisiunea revine „revigorată” din toamnă, prezentată de frumoasa ştiristă Simona Gherghe, sperăm, mai decentă şi mai utilă, spre „bogăţia spirituală şi implinirea profesională”a jurnalistei, aşa cum caracterizează aceasta colaborarea cu trustul Intact.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro