Poze: Shakira şi Pique, momente romantice de Sărbători

De Erika Chivu pe

Shakira şi iubitul ei, fotbalistul Pique au avut parte de Sărbători romantice, dacă e să ne luăm după imaginile postate pe reţelele de socializare.
Ca multe alte vedete, Shakira şi Gerard Pique au împărtăşit cu fanii lor poze făcute în timpul sărbătorilor de iarnă. Cei doi, care par foarte fericiţi împreună, şi-au petrecut Crăciunul acasă, în faţa şemineului, iar de Revelion s-au îmbrăcat elegant şi au ieşit la un restaurant.
Pentru Shakira şi Pique au fost ultimile Sărbători în doi, căci la anul vor petrecere împreună cu primul lor copil. Shakira a anunţat în luna septembrie că este însărcinată şi se pare că ar urma să nască la mijlocul lui ianuarie. De altfel, fotbalistul le-a făcut o farsă fanilor şi jurnaliştilor pe 28 decembrie, ziua păcălelilor în Spania. Pique a anunţat pe o reţea de socializare că fiul lor s-a născut deja, iar lumea întreaga l-a crezut.
Câteva ore mai târziu, el a postat din nou şi le-a amintit prietenelor că este ţările vorbitoare de limba spaniolă sărbătoresc pe 28 decembrie Ziua Inocenţilor, ocazie cu care se fac farse celor apropiaţi.
shakira si pique

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro