Serialul Suits, în care a jucat Meghan Markle, a fost anulat. Din ce motiv a scăzut audiența

De Ioana Tătaru pe

 

Serialul de televiziune american „Suits”, în care a jucat Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost anulat, după ce a înregistrat o mare scădere a audienței.

Sezonul nouă va fi ultimul din seria „Suits”

Motivul pentru care audiența a scăzut dramatic este plecarea lui Meghan Markle de pe platourile de filmare și a actorului principal. Producătorii serialului au anunțat că al nouălea sezon va fi ultimul al producției.

Meghan Markle a devenit celebră cu rolul din serialul „Suits”, în care a jucat din primul episod, lansat în 2011, până în anul 2018, respectiv celui de-al șaptelea sezon. Atunci, atât ea, cât și actorul Patrick J. Adams au părăsit distribuția.

Serialul a debutat cu o audiență medie de 4,6 milioane de spectatori, iar cel de-al optulea sezon a înregistrat 1,2 milioane. Producătorul serialului, Aaron Korsh, a recunoscut anterior că a fost o provocare să încerce să continue serialul după plecarea celor două personaje principale.

Meghan Markle (37 de ani) a părăsit distribuția pentru a se logodi cu prințul Harry (24 de ani) în 2017. Cei doi s-au căsătorit în luna mai, 2018, iar, în prezent, așteaptă un copil, care se va naște cel mai probabil în luna aprilie a acestui an.

Meghan Markle si Printul Harry

Sursa foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea